logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

Kausikortit

Kausikorttilaisena et missaa yhtään kotimatsia.

Kaikki kausikortit myydään Ticketmaster Pro -palvelussa tai IFK:n toimistolta. Voit soittaa (p. 09 4777 020) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortti@hifk.fi

Lipunmyynti Liigakauden 2020-2021 on nyt alkanut. Osta irtoliput Ticketmasterista.

Tutustu Nordiksen turvallisuusohjeisiin täältä.

Kausikortti on HIFK-SIRUKORTTI, joka on käytössäsi monen kauden ajan runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Kortti aktivoidaan kullekin kaudelle maksusuorituksen saavuttua perille. Pientä lisämaksua vastaan voit tilata kausikorttisi myös irtolippupakettina. Saat lisäksi kausikorttisi myös mobiiliversiona lataamalla HIFK:n mobiilisovelluksen. Sovellus toimii Android- ja iOS älypuhelimissa.

Ticketmaster PRO

Hallinnoi kausikorttitilaustasi kätevästi Ticketmaster PRO -palvelun avulla täältä.

Ticketmaster Pro -sivustolla voit itse hallinnoida omaa tilaustasi ja valita mieluisesi maksutavan. Voit valita verkkopankkimaksun tai maksukortin lisäksi osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Palvelun löydät osoitteesta https://hifk.tmtickets.fi ja ohjeet palvelun käyttöön löydät täältä. TmPro-palveluun kirjautuessa tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka olette ilmoittaneet IFK:lle yhteystiedoksenne.

Kausikorttien hinnat ja maksut

Runkosarjassa pelataan 30 kotiottelua. Verrattuna irtolippujen hintoihin säästät hankkiessasi kausikortin. Fanikatsomoissa etu on vieläkin suurempi. Toimistomaksu (7,00 €) lisätään kaikkiin laskuihin kausikorttien määrästä tai maksutavasta riippumatta.

Voit maksaa korttisi laskulla tai voit myös suorittaa maksun toimistollamme pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla (ei Diners). Ticketmaster Pro -sivustolla voit valita myös osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin- Virike ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi, Superseteli, Eazybreak).

Mobiilikausikortti

Digitaalinen kausikortti löytyy HIFK:n omasta mobiilisovelluksesta. Et siis enää tarvitse kahta eri sovellusta matsiin saapuessasi, vaan kaikki tarvittava löytyy HIFK:n sovelluksesta.

Ohjeet mobiilikausikortin käyttöönottoon.

Vanhat kausikortit

Olemme yhteydessä kaikkiin, joilla oli kausikortti viime kauden runkosarjassa ja/tai pudotuspeleissä. Helpoimmin voitte vahvistaa kausikorttisi vastaamalla Teille lähetettävään tekstiviestiin.

Paikkanne ovat varattuina teille 12.6.2020 asti, muistathan toimia siihen mennessä!
Voitte vahvistaa tilauksenne tekstiviestillä, Ticketmaster Pro -palvelussa täältä tai sähköpostilla osoitteeseen kausikortti@hifk.fi.

Playoff-hyvitys

Kevään 2020 Playoff-kausikorttiin jäi 11 pelaamatonta ottelua, joiden arvo hyvitetään täysimääräisenä uusien korttien hinnoissa. Jos et voi tilata kausikorttia ensi kaudelle ja sinulla oli kausikortti myös runkosarjassa, olet oikeutettu 11 ottelun lippupakettiin runkosarjan ensimmäisiin kotiotteluihin. Tästä on ilmoitettava kirjallisesti toimistoomme 12.6.2020 mennessä.

Kausikortin katoaminen

Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 15,00 euron toimitusmaksun.

Paikanvaihto

Paikan vaihtamisesta ja uudesta sirukortista veloitamme 15,00 euron paikanvaihtomaksun.

 

Lue tästä linkistä usein kysytyt kysymykset kausikorteista ja mahdollisista hyvityksistä.