logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kausikorttien hinnasto ja katsomokartta kaudella 2024-2025

 

TULEVAN KAUDEN 2024-2025 KAUSIKORTTIHINNASTO

Tutustu Helsingin Jäähallin katsomoon virtuaalisesti.

POIKKEUKSET:

· F3-F7 katsomoissa rivit 1-3 ovat hintakategoriaa 2
· A2-A6 katsomoissa alin rivi on hintakategoriaa 2
· C2-C6 katsomoissa osa paikoista on hintakategoriaa 3, 5 ja 6

Petoklubi-paikat myydään Petoklubi-kausikortteina. A4- aitioon ja Royal Clubille ei myydä kausikortteja. E3-E7 katsomoiden rivit 1-3 ovat Event Lounge -paikkoja, joiden kausikortit myydään Event Lounge -kausiasiakkaille. Tiedustelut sähköpostilla.

Vanhat kortinhaltijat: Jos pudotuspelien kausikorttiin jää pelaamattomia otteluja, ne hyvitetään ensi kauden runkosarjan kausikortin hinnassa. Jos et voi hankkia ensi kauden korttia, saat pelaamattomia pelejä vastaavan määrän irtolippuja runkosarjan 2024–2025 ensimmäisiin kotiotteluihin (koskee kortinhaltijoita, joilla on ollut kausikortti myös runkosarjan 2023-2024 ajan. Hyvitys ei koske kortinhaltijoita, joilla on ollut kausikortti pelkästään pudotuspeleissä). Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava HIFK:n toimistoon kirjallisesti määräaikaan mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa. Kausikortit tulee vahvistaa 14.6.2024 mennessä. Tämän jälkeen varaukset vapautetaan yleiseen myyntiin.

Uudet kortinhaltijat: Liity tiedustelulistalle täyttämällä alla oleva lomake tai osta kausikortti suoraan Ticketmasterin verkkokaupasta. Huom. kausikortteja on rajoitettu määrä verkkomyynnissä. Mikäli haluat vaihtaa paikkaa tai vahvistaa kausikorttisi, olethan yhteydessä suoraan toimistoomme.

TIEDUSTELULISTA KAUDEN 2024-2025 KAUSIKORTTEIHIN

2024-2025 kausikorttipaikat uusille asiakkaille ovat nyt myynnissä. Liity kausikorttien tiedustelulistalle täyttämällä alla oleva lomake. Liittyminen on maksutonta eikä sido sinua kausikortin ostoon. Täyttämällä alla olevan lomakkeen olemme sinuun yhteydessä viestien saapumisjärjestyksessä.

Huomioithan, että toimisto on suljettu 20.6.-28.7. Kausikortin voi ostaa myös suoraan Ticketmasterin verkkokaupasta. Huom. kausikortteja on rajoitettu määrä verkkomyynnissä. Mikäli haluat vaihtaa paikkaa tai vahvistaa kausikorttisi, olethan yhteydessä suoraan toimistoomme.

  Kysymyksiä liittyen kausikortteihin? Ota meihin yhteyttä kausikortti@hifk.fi tai soittamalla numeroon 09 4777020.

  Hyvä tietää

  · Kadonneen kausikortin uusiminen 15,00 €
  · Paikan vaihtaminen/uusi kortti 15,00 €
  · Hintoihin sisältyy alv. (10%). Kausikorttilaskuun lisätään korttien lukumäärästä riippumatta toimistomaksu: 10,00 €
  · Sinulle sopivista maksuajoista voit sopia suoraan toimiston kanssa
  · Kausikortin maksaminen onnistuu kotiin/sähköpostilla lähetettävällä laskulla tai voit suorittaa maksun toimistollamme pankki- ja luottokorteilla (Diners ei käy)
  · Meillä käyvät myös MobilePay sekä monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin- Virike ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi)