HIFKK-Espoo
ti 10.09.2024 klo 18:30

DANA MATSIRAPORTTI: IFK:lle toinen peräkkäinen kotivoitto

IFK-KooKoo 5-1 (2-0, 1-1, 2-0)

IFK voitti lauantaina Nordiksella pelatussa liigakamppailussa KooKoon lukemin 5-1. Kauden kolmannen voiton takuumiehenä toimi erinomaisesti IFK:n maalilla torjunut Atte Engren, joka pysäytti ottelussa 31 laukausta.

IFK siirtyi ottelussa 1-0-johtoon ajassa 7:26. Micke Åsten riisti kiekon puolustussiniviivalla, jonka ansiosta IFK pääsi 2vs1-hyökkäykseen. Åstenin hakkimainen lättysyöttö löysi Erik Thorellin, joka nosti kiekon etuyläkulmaan. Maali oli Thorellille liigakauden toinen. KooKoon paras maalipaikka avauserässä osui Toni Kähköselle. Kähkönen kiersi maalin ja yritti ovelasti vanhanaikaista, mutta Atte Engren venyi upeaan torjuntaan. Kokoonpanoon paluun tehnyt Juha-Pekka Haataja huudatti kotiyleisöä viemällä IFK:n 2-0-johtoon. Juhani Tyrväinen tarjoili poikittaissyötön Haatajalle, jonka lämäri suoraan syötöstä upposi KooKoon maaliin ajassa 14:34. Tyrväisen lisäksi Jarkko Malinen sai syöttöpisteen Haatajan kauden neljänteen liigamaaliin.

Toinen erä oli IFK:lta selkeästi avauserää heikompi. KooKoo pääsi peliin mukaan ja Engren pysäytti erässä 14 laukausta. Ajassa 27:29 KooKoo onnistui kaventamaan lukemiksi 2-1. Siim Liivik unohdettiin b-pisteiden väliin vapaaksi ja Liivik laukoi kiekon suoraan syötöstä ohi Engrenin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Lennart Petrell murtautui puolittaiseen läpiajoon, mutta Lennun nosto meni snadisti yli maalin. KooKoo pääsi pelaamaan toisessa erässä kahdesti ylivoimalla. Lähimpänä maalia oli IFK, kun Jarkko Malinen karkasi alivoimalla läpiajoon. Malinen kiersi maalin ja yritti vanhanaikaista, mutta yritys jäi hieman vajaaksi. IFK siirtyi 3-1-johtoon toisen erän viimeisellä minuutilla. Petrell syötti kiekon viivaan Ryan O’Connorille, jonka matala lämäri ohitti KooKoo-maalivahti Samu Perhosen ajassa 39:30. Petrellin lisäksi Joonas Rask sai syöttöpisteen O’Connorin kauden kolmanteen liigamaaliin.

Kolmannessa erässä IFK meni menojaan. Ensin Malinen vei kauden toisella liigamaalillaan IFK:n 4-1-johtoon ajassa 47:11. Syöttöpisteet merkittiin Haatajalle sekä Teemu Eroselle, joka vankisti asemaansa puolustajien pistepörssin kärjessä. Vain 18 sekuntia myöhemmin Joonas Rask tuikkasi Patrik Carlssonin laukoman irtokiekon häkkiin ja sinetöi ottelun loppulukemiksi 5-1. Carlssonin lisäksi avausmaalista vastannut Thorell sai syöttömerkinnän Raskin kauden toiseen liigamaaliin.

Ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK nousi kauden kolmannella voitolla sarjataulukossa kymmenenneksi.

IFK matkustaa seuraavaksi Puolaan, kun edessä on tiistaina 3.10. pelattava CHL-ottelu Comarch Cracoviaa vastaan. Tahti pysyy tiivinä ja Liigassa IFK pelaa seuraavan kerran vieraskaukalossa torstaina 5.10. Vaasan Sportia vastaan.

Seuraava kotimatsi pelataan lauantaina 7.10. Silloin Lukko saapuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista. Ottelu on IFK:n kauden toinen Perhepeli.

Seuraava kotimatsi: IFK – Lukko lauantaina 7.10. kello 17.00

IFK ja Lukko kohtaavat Nordiksella lauantaina 7.10. Ottelu on IFK:n kauden toinen Perhepeli.

Hallilla riittää jälleen runsaasti ohjelmaa koko perheelle ja mestoille kannattaa saapua ajoissa nauttimaan mukavasta fiiliksestä. Ohjelmassa on pelaajatapaamisia, pelejä, lämäripiste ja paljon muuta. Nordiksen ovet aukeavat tuntia ennen ottelua.

Perhelippupaketit Lukko-matsiin ovat myynnissä katsomoihin E3-E7 ja F3-F7. Huomioithan, että jokaisella perheenjäsenellä tulee olla oma pääsylippu. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi (paikka sylissä). Osta liput Ticketmasterista.

Perhelippupaketteja myydään Ticketmasterin verkkosivujen lisäksi kaikissa lippukaupoissa sekä puhelimitse.
Puhelinvaraukset: 0600 10 800 (1,98 €/min+pvm)

Hyödynnä perhelippupaketin hintaetu ja tule koko perheen voimin IFK:n matsiin!