logologo
HIFKJukurit
ti 28.09.2021 klo 18:30

Paluu Nordikselle – tietopaketti liigakaudelle 2021–2022

Hyvä Nordikselle tulija,

meillä on suuri ilo toivottaa sinut jälleen tervetulleeksi Nordikselle katsomaan HIFK:n kotiotteluita! Kiitos, että olet messissä.

HIFK:n kotiotteluissa ja Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä:

  • Tule matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana
  • Tule ajoissa ja hyödynnä tarvittaessa eri sisäänkäyntejä (A- ja D-ovet, pyörätuolikatsomoon E-ovet)
  • Pidäthän etäisyyttä muihin seurueisiin katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa
  • Edellytämme otteluissamme kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla ei ole omaa kasvomaskia, jaamme näitä sisäänkäynnin läheisyydessä
  • Käytäthän jäähallin käytävillä olevia käsidesiautomaatteja ja huolehdithan muutenkin käsi- ja yskimishygieniasta
  • Vältä jonottamista ja hyödynnä kioski- ja ravintolapalveluita sekä vessoja pelin aikana. Pääset takaisin katsomopaikallesi pelin ollessa käynnissäkin
  • Suosi maksuvälineenä korttimaksua

KATSOMOPAIKAT:

Katsomoissa ei ole tällä kaudella lohkoja. Voit siis liikkua vapaasti hallin käytävillä.

Mikäli paikkasi ympärillä on muita seurueita ja toivomasi turvaväli ei toteudu, voit vaihtaa paikkaa.

  • Jäähallin katsomokapasiteetista on toistaiseksi käytössä 50 %, joten vapaita paikkoja on saatavilla.
  • Jos vaihdat paikkaa, niin huomioithan, ettet istu toisen henkilön paikalle. Mikäli vaihdat katsomopaikkaasi ja satut istumaan irtolipun ostaneen paikalle, annathan hänen istua tässä ja ota käyttöösi muu vapaana oleva katsomopaikka. Kausikorttilaisten paikat olemme merkinneet penkkeihin tarralla.

HIFK:n toimiston väki ja tapahtuman järjestyksenvalvojat ovat apunasi ja opastavat sinua mielellään tyhjemmille katsomoalueille. Älä epäröi kysyä apua!

SISÄÄNKÄYNNIT KATSOJILLE:

Jäähallin ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Voit tulla sisään jäähalliin tuttuun tapaan A- tai D-puolen sisäänkäynneistä. Pyörätuolilla liikkuvien katsojien sisäänkäynti on vanha tuttu E-ovi. Vältä turhaa jonottamista ja tule ajoissa hallille!

SISÄÄNKÄYNNIT AITIO- JA KLUBIVIERAILLE:

Aitio- ja Mario’s Club -vieraat pääsevät jäähallin 1,5 tuntia ennen ottelun alkua VIP-sisäänkäynnistä, joka sijaitsee Nordenskiöldinkadun puolella. Royal Clubin ovet aukeavat myös 1,5 tuntia ennen.

Petoklubi by Samsung -vieraiden sisäänkäynti sijaistee D-puolella (oma sisäänkäynti). Ovet aukeavat Petoklubilaisille tuntia ennen ottelun alkua.

RAVINTOLA- JA KIOSKIPALVELUT:

Jäähallin ravintola- ja kioskipalvelut ovat auki ottelutapahtuman aikana.

Käytävillä istumapaikat ja pystypöydät on varattu ensisijaisesti alkoholista nauttiville asiakkaille. Ruokailijoiden toivomme herkuttelevan mahdollisuuksien mukaan omilla paikoillaan katsomossa.

HIFK SHOP:

Fanituotteita myydään ottelutapahtuman aikana neljästä eri myyntipisteestä A-, B-, C- ja D-käytävillä.

TUPAKOINTI:

B-päädyn tupakointialue on auki ennen pelin alkua. Muut tupakointialueet (D- ja E-sisäänkäyntien edusta) palvelevat erätaukojen aikana.

TULO JÄÄHALLILLE & PYSÄKÖINTI:

Bättre Folk -jäsenillämme on tälläkin kaudella mahdollisuus hyödyntää maksutonta HSL:n lippua jäähallille tuloon. Suosittelemme muutenkin julkisten kulkuvälineiden käyttöä, sillä jäähallin ympäristössä on rajallisesti pysäköintitilaa.

Ottelupäivinä jäähallin maksullisilla pysäköintialueilla pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

Nautitaan Nordiksella huippukiekosta. Lämpimästi tervetuloa HIFK:n kotiotteluihin!