Juhlaottelun ABC

Tältä sivulta löydät parhaat vinkit Kaisaniemessä pelattavaan 120 v. juhlaotteluun valmistautumiseen. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja tsekkaa myös tapahtuma-alueen kartta, niin tiedät mistä tulla sisään alueelle ja missä mm. ravintolapalvelut ja WC:t sijaitsevat Sisäänkäynti A-katsomoon on pohjoisportin eli Kaisaniemenrannan kautta. Sisäänkäynti B-katsomoon on eteläporteista Puutarhakadun puolelta. Tervetuloa viihtymään upealle Helsinki Ice Challengen jääareenalle!

A)

Ajoissa paikalle
Tapahtuma-alueen portit aukeavat kaksi tuntia ennen ottelua, eli klo 16.30. Koska alueelle saavuttaessa tehdään turvatarkastukset ja liikkeellä samaan aikaan tuhansia katsojia, sisäänkäynnit saattavat ruuhkautua ottelun lähestyessä. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle nauttimaan ravintolapalveluista ja upeasta Pregame Showsta.

Aluekartta
Tutustu tapahtuma-alueeseen tästä.

Anniskelu
Alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty. Alueella on A-oikeudet ja ravintola-alueet on merkitty karttaan. Alkoholijuomien vieminen katsomoon on kielletty.

Autot ja pysäköinti
Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä ei ole pysäköintimahdollisuutta, joten suosittelemme saapumaan paikalle julkista liikennettä käyttäen (ks. reittiopas.fi). Lähin pysäköintialue omalla autolla saapuville on EuroParkin P-Eliel eli Elielin maksullinen pysäköintihalli. Auton voi jättää esim. liityntäparkkiin ja tulla keskustaan junalla.

E)

Ensiapu
Tapahtuma-alueella on kaksi päivystävää ambulanssia sekä ensiapupiste (SPR:n ensiapubussi), jonka hoitohenkilökunta avustaa tarvittaessa tapahtuma-ajan puitteissa. Ensiapupiste on merkitty karttaan.

Erätauko
Erätauon pituus on 20 minuuttia, jotta kaikki halukkaat pääsevät poistumaan katsomosta myyntipisteille ja WC:hen. Varauduthan silti mahdollisiin ruuhkiin. Erätaukojen aikana tapahtumalavalla on mielenkiintoista ohjelmaa.

Esteettömyys
Alueella on pyörätuolikatsomo, johon myydään erillisiä pyörätuolikatsomon lippuja. Pyörätuolipaikkoja on ottelussa rajoitetusti. Ottelun seuraaminen pyörätuolista ei ole mahdollista muualta kuin pyörätuolikatsomosta.

F)

Fanikatsomot
Kotijoukkueen fanikatsomot ovat katsomot A4 ja A9, ja vierasjoukkueen fanikatsomo on B5. Fanikatsomot on merkitty karttaan.

Fanituotemyynti
Tapahtuma-alueella on kaksi fanituotemyyntipistettä, jotka sijaitsevat alueen kummallakin puolella. Myyntipisteet on merkitty karttaan.

H)

Haloo Helsinki! tapahtumalavalla klo 18.00
IFK:n juhlaottelu on enemmän kuin peli. Meillä on kunnia yhdistää illan aikana kaksi suurta: IFK ja Haloo Helsinki! Olethan ajoissa paikalla, sillä Suomen suosituin bändi aloittaa lavalla shown klo 18.00.

Hätäpoistumistiet
Hätäpoistumistiet näkyvät kartassa.

I)

Ikärajat
Tapahtuma on avoin kaikille. Huomioittehan kuitenkin, että perheen pienimpien saattaa olla vaikea nähdä esteettömästi kentälle tapahtuman seisomakatsomoista käsin.

Info-piste
Info-pisteen sijainti on merkitty karttaan.

J)

Jääpuisto
Rautatientorilla sijaitsee Jääpuisto, joka on avoinna 4.12. alkaen.

Jatkot
Tapahtuman virallisena jatkopaikkana toimii Apollo Live Club. Apollo tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn 5.12. juhlaottelun lippua näyttämällä. Jatkoilla esiintyy mm. Sami Hedberg ja lavalla nähdään myös IFK:n joukkue. Tervetuloa!

Jonot
Tapahtuma-alueella on paljon ihmisiä, joten varauduthan mahdollisiin jonoihin. Jonojen helpottamiseksi alueelta löytyy useita kiertäviä myyntipisteitä.

Julkinen liikenne
Saavuthan paikalle julkisella liikenteellä. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät osoitteista reittiopas.fi tai hsl.fi. Auton voi jättää esim. liityntäparkkiin ja tulla keskustaan junalla.

K)

Kielletyt esineet ja asiat
Ehdottomasti kiellettyjä ovat kaikki ampuma- ja teräaseet sekä muut toisen henkilön vahingoittamiseen sopivat välineet, soihdut ja kaikenlaiset ilotulitteet, laserosoittimet, vuvuzelat tms. paineilmakäyttöiset tai isokokoiset torvet, ammattikäyttöön tarkoitetut kamerat, lasiesineet, kaikki suljettavat astiat, tölkit ja juomapullot (avatut ja avaamattomat), muusta kuin palosuojatuista materiaaleista tehdyt A4-kokoa suuremmat kannatusliput ja banderollit. Banderollien tai tifojen suurin koko 3 m². Huom. Kannatuslippujen häiritsevä käyttö pelin seuraamisen kannalta on kiellettyä.

Kielletyt esineet poistetaan turvatarkastuksen yhteydessä ja näiden haltijoilta voidaan myös evätä sisäänpääsy otteluun. Ottelussa noudatetaan viranomaisten ja SM-liigan antamia ohjeita turvallisen urheilutilaisuuden puolesta. Lemmikkieläinten tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Lasten ja aikuisten pitäminen katsomossa olkapäillä on kiellettyä.

Kuvaaminen
Tapahtumassa valokuvaaminen on sallittua, mutta järjestelmäkameroiden ja muiden ammattikuvausvälineiden tuominen alueelle on kiellettyä.

L)

Laukut
Pienet reput ja käsilaukut voi tuoda alueelle, mutta isot laukut on jätettävä kotiin. Alueelle saavuttaessa tehdään turvatarkastus, joten tule mestoille hyvissä ajoin.

Liikkuminen tapahtuma-alueella
A-katsomon yleisöä palvelevat pohjoispuolen ja junaradan puoleiset myyntipisteet ja WC-alueet.

B-katsomon yleisöä palvelevat tapahtuma-alueen eteläpuolella sijaitsevat myyntipisteet ja WC-alueet.

Varaathan tapahtuma-alueella liikkumiseen aikaa. Talvinen keli, mahdollinen liukkaus ja suuri ihmismäärä voivat hidastaa liikkumista.

Liput
Jokaisella tulee olla peliin oikeuttava ottelulippu tapahtuma-alueelle tultaessa. Lipulla pääsee tapahtuma-alueelle vain kerran.

Lipunmyynnistä vastaa Ticketmaster: ticketmaster.fi

Rautatientorilla sijaitsee Ticketmasterin lipunmyyntipiste, josta voi pelipäivänä ostaa jäljellä olevia lippuja. Lipunmyynti on avoinna 5.12. klo 12.00-19.30.

Löytötavarat
Alueella ei ole erillistä löytötavarapistettä, mutta kadonneita esineitä voi tiedustella infopisteestä tai Suomen Löytötavarapalvelusta, joka vastaa Helsinki Ice Challenge -otteluiden löytötavaroista.

Suomen Löytötavarapalvelu
Puhelinpalvelu: 0600 41006
Tiedustelut tästä.

M)

Maksutavat
Alueella toimivat kaikki yleisimmät maksutavat. Suosittelemme kortilla maksamista.

N)

Narikka
Alueella ei ole narikkaa, joten jätäthän isot reput ja laukut kotiin.

O)

Omat juomat ja eväät
Omien juomien ja eväiden tuominen alueelle sekä niiden nauttiminen alueella on kielletty.

P)

Pukeutuminen
Tapahtuma on ulkotapahtuma. Joulukuussa sää on kylmä, joten pukeudu lämpimästi ja ota tarpeen vaatiessa myös sadeviitta mukaan. Sateenvarjojen tuominen alueelle on kiellettyä.

Pyörätuolit
Suosittelemme kulkua etelän puoleisista porteista ja siirtymistä pyörätuolikatsomoon alueen länsipuolella olevaa asfalttitietä pitkin.

R)

Ravintolapalvelut ja arvokuponkien tilaaminen
Alueelta löytyy useita erilaisia ravintoloita ja ruoka- sekä juomapisteitä. Ravintolat on merkitty karttaan. Ravintolapalveluista vastaa Helsingin Rock and Roll Oy.

Helpota asiointia ja tilaa arvokupongit etukäteen!
Jotta asioiminen ravintolapisteillä olisi mahdollisimman sujuvaa, voitte tilata juomatilauksia varten etukäteen arvokuponkeja osoitteesta: https://urly.fi/QxK. Liput toimitetaan sovitusti.
Muut tiedustelut: festivaalit@tavastiaklubi.fi.

S)

Sisäänkäynnit (eri puolilta sisään A- ja B-katsomoihin)
A- ja B-katsomoiden sisäänkäynnit sijaitsevat eri puolilla aluetta. Sisäänkäynti A-katsomoon on Hakaniemanrannan kautta tapahtuma-alueen pohjoisportista, ja B-katsomoon Puutarhakadun kautta alueen eteläporteista.

T)

Tupakointi
Tapahtuma on savuton ja tupakointi on ehdottomasti kielletty katsomoissa sekä tapahtuma-alueella.

Turvallisuus
Sisäänkäynneillä on turvallisuuden varmistamiseksi henkilökohtaiset lippu- ja turvatarkastukset. Jos huomaat tapahtuma-alueella jotain epäilyttävää, ilmoitathan tästä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Tapahtuman jälkeen
Tapahtuma-alueen myyntipisteet ovat avoinna ottelun jälkeen klo 22 asti.

W)

WC
Alueella sijaitsee useampi WC-alue. Alueet on merkitty karttaan.

Y)

Yleisöluistelut Helsinki Ice Challengen jääareenalla
Helsingin kaupunki tarjoaa tapahtuma-alueella yleisöluisteluja. Tervetuloa luistelemaan!

Su 3.12. klo 14.00-18.00
Ke 6.12. 12.00-17.00

Sisäänkäynti yleisöluisteluihin on Hakaniemenrannan eli pohjoisportin kautta.

 

Epäselvissä tilanteissa käännyttehän järjestyksenvalvojien tai muun henkilökunnan puoleen.

Tervetuloa viihtymään!