logologo
HIFKHPK
torstaina 20.09.2018 klo 18:30

Otteluliput

Varmista paikkasi juhlaotteluun!

Lipunmyynti IFK 120 v. juhlaotteluun Oulun Kärppiä vastaan on käynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Lipunmyynnistä vastaa Ticketmaster ja pääset lipunmyyntiin tästä.

Juhlaottelumme katsomopaikat ovat seisomapaikkoja. Pyörätuoliasiakkaille on erillinen pyörätuolikatsomo. Ottelu on yksi IFK:n ja Liigan runkosarjaottelu.

Ottelulippujen hinnat alkaen 32,00 EUR / lippu.

Lippujen hinnat

  • Katsomot A2, A3, B2 ja B3: 73 EUR / lippu
  • Katsomot A1, B1 ja B4: 52,50 EUR / lippu
  • Katsomot A6, A7, A8, B6, B7 ja B8: 47,50 EUR / lippu
  • Katsomot A5 ja B9: 42,00 EUR / lippu
  • IFK:n fanikatsomot A4 ja A9: 32,00 EUR / lippu
  • Vierasjoukkueen fanikatsomo B5: 32,00 EUR / lippu
  • Pyörätuolikatsomo: 32,00 EUR / lippu

Yo. hinnat sisältävät Ticketmasterin minimipalvelumaksun. Otteluliput ovat katsomokohtaisia, mutta numeroimattomia seisomapaikkoja. Lipulla pääsee tapahtuma-alueen pääporteista vain kerran sisään.

IFK:n kausikorttilaisilla ottelu sisältyy kausikorttiin ja korvaava ottelulippu postitetaan kausikorttilaisille marraskuun alussa (1 ottelulippu / kausikorttipaikka). Petoklubin ja Mario’s Clubin kausiasiakkaille olemme varanneet ennen peliä paikat Ravintola Kaisaniemestä. Postitamme VIP-liput Ravintola Kaisaniemeen marraskuisen lippupostituksen yhteydessä.

Lipunmyynti

Voit ostaa lippusi Ticketmasterin lippukaupasta tai netistä tai varata lippusi puhelimitse ja lunastaa ne lippukaupasta tai lähimmältä R-kioskilta. R-kioskit eivät ota vastaan virikeseteleitä. IFK:n toimisto ei myy irtolippuja.

Lippuvaraukset pyörätuolikatsomoon voit tehdä Ticketmasterin puhelinpalvelusta tai lippukaupasta. Saattaja ilmaiseksi.

Ryhmät: alle 20 lippua lippukaupasta, isommat ryhmät IFK:n toimistolta.

IFK:nfanikatsomot sijaitsevat katsomoissa A4 ja A9. Vierasjoukkueen fanikatsomo sijaitsee katsomossa B5. Rummut ovat faniryhmillä sallittuja fanikatsomoissa. Liput IFK:n fanikatsomoihin myydään 21.6. asti IFK:n Fan Clubin kautta. Tämän jälkeen liput fanikatsomoihin avautuu yleiseen lipunmyyntiin.

Jokainen katsoja (myös alle 7-vuotiaat lapset) tarvitsee otteluun oikeuttavan sisäänpääsylipun.

Lippuja voi ostaa maksimissaan kuusi (6) kappaletta ostajaa kohden. Otteluun ei ole myynnissä erikoislippuja (esim. perhelippupaketteja).

Liput myy Ticketmaster.

Ottelun VIP-paketit myy IFK:n toimisto, puh. (09) 4777 020. Lisätietoja VIP-palveluista saat tästä.

Ole mukana Stadin parhaimmissa synttäribileissä!