logologo
HIFKLukko
ke 15.09.2021 klo 18:30

Aitiot

19 aitiota. Aitiot 10-25 katsojalle. Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Stadin parasta kiekkoa. Tarjoilutoiveesi toteuttaa Restel Ravintolat. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Mukavasti oman seurueen kesken

Helsingin Jäähalli tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata HIFK:n kiihkeitä otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta oman seurueesi kesken.

Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen pelin alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Vuokrattavana on myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, jossa järjestät kokouksen tai asiakastilaisuuden Alvar Aallon suunnittelemissa puitteissa. Kaupunginaitioon mahtuu 25 henkilöä.

Vieraile virtuaalisesti aitiossa

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Ravintoloiden myyntipalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Aitioissa on A-oikeudet.

Aitiomenuun päivitämme sivuillemme elo-syyskuussa.

Olethan tarjoilujen suhteen yhteydessä Restelin myyntipalveluun, puh. 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 9.00 – 16.00. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä.

Aitio kutsuu!

Aitioiltaan sisällytät hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

19 aitiota:

Maks. 10 hengen aitiot (5 kpl)
Maks. 15 hengen aitiot (13 kpl)
25 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)

Aukiolo:

Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Aitio on käytettävissä erikseen sovittaessa myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

Hinnat runkosarjaotteluissa:

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.
Maks. 10 hengen aitio: 1200,00 EUR (+alv) / ottelu
Maks. 15 hengen aitio: 1565,00 EUR (+alv) / ottelu
Kaupunginaitio (25 henkilöä) 2900,00 EUR (+alv) / ottelu

10-15 hengen aitioiden hintaan lisätään Tappara-, Kärpät- ja TPS-otteluissa ottelulisä 330 EUR / aitio.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. HIFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedostelut:

Ole yhteyksissä HIFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 tai office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen (0-9 arkipäivää ennen peliä) tulevista peruutuksista veloitamme täyden aitiohinnan.

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta