logologo
HIFKPelicans
lauantaina 23.03.2019 klo 17:00

Aitiot

19 aitiota. Aitiot 10-25 katsojalle. Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Stadin parasta kiekkoa. Tarjoilutoiveesi toteuttaa Restel Ravintolat. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Mukavasti Petoluolan mainiossa aitiossa

Perinteikäs Petoluola, se ainoa oikea Helsingin Jäähalli, tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata IFK:n kiihkeitä otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta.

Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitioissa on myös tilaa yhdessäoloon ja neuvonpitoon ja aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen pelin alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Vuokrattavana on myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, jossa järjestät kokouksen tai asiakastilaisuuden Alvar Aallon suunnittelemissa puitteissa. Kaupunginaitioon mahtuu 25 henkilöä.

Vieraile virtuaalisesti aitiossa

 

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Ravintoloiden myyntipalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Aitioissa on A-oikeudet.

Pääset tästä tutustumaan runkosarjan aitiotarjoiluihin. Menu in English.

Pudotuspelien aitiomenuun pääset tästä. Menu in English.

Olethan tarjoilujen suhteen yhteydessä Restelin myyntipalveluun, puh. 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 10.00 – 14.00. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä.

Petoluola kutsuu!

Aitioiltaan sisällytät hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

19 aitiota:

Maks. 10 hengen aitiot (5 kpl)
Maks. 15 hengen aitiot (13 kpl)
25 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)

Aukiolo:

Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Aitio on käytettävissä erikseen sovittaessa myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

Hinnat runkosarjassa:

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.

10 hengen aitio: 1100 EUR / ottelu (+alv)
15 hengen aitio: 1515 EUR / ottelu (+alv)
25 hengen aitio: 2900 EUR / ottelu (+alv)

Kärpät-, Tappara-, TPS-otteluissa aitiohintaan lisätän ottelulisä 330 EUR / aitio.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Hinnat pudotuspeleissä (1. kierros ja neljännesfinaalit):

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.

Maks. 10 henkilön aitio: 1430,00 EUR / ottelu (+alv)
Maks. 15 henkilön aitio: 1845,00 EUR / ottelu (+alv)
Kaupunginaitio (25 henkilöä): 3230,00 EUR / ottelu (+alv)

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin pudotuspelien jatkokierroksilla.

Tilaukset ja tiedostelut:

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 tai office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot:

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen (0-9 arkipäivää ennen peliä) tulevista peruutuksista veloitamme täyden aitiohinnan.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta