logologo
HIFKJYP
perjantaina 23.03.2018 klo 18:30

Aitiot

19 aitiota. Aitiot 10 - 25 katsojalle. Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Stadin parasta kiekkoa. Tarjoilutoiveesi toteuttaa Restel Tapahtumaravintoloiden tasokas tilauspalvelu. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Mukavasti Petoluolan mainiossa aitiossa

Perinteikäs Petoluola, se ainoa oikea Helsingin Jäähalli, tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata IFK:n kiihkeitä otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta.

Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitioissa on myös tilaa yhdessäoloon ja neuvonpitoon ja aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen pelin alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Joihinkin otteluihin on vuokrattavana myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, jossa järjestät kokouksen tai asiakastilaisuuden Alvar Aallon suunnittelemissa puitteissa. Kaupunginaitioon mahtuu 25 henkilöä.

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Ravintoloiden tilauspalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Olethan tarjoilujen suhteen yhteydessä Restelin tilauspalveluun, puh. 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 10.00 – 14.00.

Tutustu aitiotarjoiluihin.

Pudotuspelien menun näet tästä.

Petoluola kutsuu!

Aitioiltaan sisällytät hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

19 aitiota:

Maks. 10 hengen aitiot (5 kpl)
Maks. 15 hengen aitiot (13 kpl)
25 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)

Aukiolo:

Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Aitio on käytettävissä erikseen sovittaessa myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

Tarjoilut:

Tarjoilut tilataan Restel Tapahtumaravintoloiden tilauspalvelulta. Tarjolla on vaihtoehtoja pikkusuolaisista useamman ruokalajin menuihin. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä. A-oikeudet. Tarjoilutilaukset aitioihin: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi / 020 799 4040 .

Hinnat runkosarjaotteluissa:

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.
Maks. 10 hengen aitio: 1100,00 EUR (+alv) / ottelu
Maks. 15 hengen aitio: 1515,00 EUR (+alv) / ottelu
Kaupunginaitio (25 henkilöä) 2900,00 EUR (+alv) / ottelu

10-15 hengen aitioiden hintaan lisätään Tappara-, Kärpät- ja TPS-otteluissa ottelulisä 330 EUR / aitio.
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Hinnat pudotuspeleissä (1. kierros ja neljännesfinaalit):

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput.

Maks. 10 henkilön aitio: 1430,00 EUR (+alv) / ottelu
Maks. 15 henkilön aitio: 1845,00 EUR (+alv) / ottelu
Kaupunginaitio (25 henkilöä): 3230,00 EUR (+alv) / ottelu

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin pudotuspelien jatkokierroksilla.

Tilaukset ja tiedostelut

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 tai office@hifk.fi.

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen ottelua. 4-6 arkipäivää ennen ottelua tulevista peruutuksista veloitamme 50 % aition hinnasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta