logologo
HIFKPelicans
to 01.09.2022 klo 18:30

Aitiot

Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa sekä Stadin parasta kiekkoa.

Aitioiltaan sisällytät hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.
Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput. Aitioon mahtuu maksimissaan aition mukainen määrä vieraita.

10 hengen aitio | 1200 € +alv
15 hengen aitio | 1565 € +alv
Kaupunginaitio (25 hlö) | 2900 € +alv
Tappara, TPS, Kärpät ja Ilves -otteluihin lisätään ottelulisä 330 €.

Ottelupäivinä aitiot ovat käytössänne 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Sisäänkäynti VIP-ovista jäähallin pääsisäänkäynnin vieressä.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. HIFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ravintoloitsijana toimii Restel. Tilaa haluamasi tarjoilut seurueelle Restelin myyntipalvelusta puhelimella 020 799 4040 tai sähköpostilla ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi.

Varaa aitio tästä!

Mukavasti oman seurueen kesken

Helsingin Jäähalli tarjoaa jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata HIFK:n otteluita huippupaikoilta oman seurueesi kesken.

Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen pelin alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Vuokrattavana on myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, jossa järjestät kokouksen tai asiakastilaisuuden Alvar Aallon suunnittelemissa puitteissa. Kaupunginaitioon mahtuu 25 henkilöä.

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Ravintoloiden myyntipalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Aitioissa on A-oikeudet.

Tutustu Playoffs-pelien ruokavaihtoehtoihin tästä:  Aitiomenut Playoffs 2022

Ole yhteydessä tarjoiluista Restelin myyntipalveluun, puh. 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 10.00 – 14.00. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä.

19 aitiota:

Maks. 10 hengen aitiot (5 kpl)
Maks. 15 hengen aitiot (13 kpl)
25 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)

 

Tilaukset ja tiedostelut:

Ole yhteydessä HIFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 tai office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Tämän jälkeen (0-9 arkipäivää ennen peliä) tulevista peruutuksista veloitamme täyden aitiohinnan.

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiot