logologo
HIFKHPK
torstaina 20.09.2018 klo 18:30

Aitiot

19 aitiota. Aitiot 10 - 25 katsojalle. Kiekkoelämyksiä vailla vertaa! Hyvää ruokaa ja juomaa. Stadin parasta kiekkoa. Tarjoilutoiveesi toteuttaa Restel Tapahtumaravintoloiden tasokas tilauspalvelu. Aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Mukavasti Petoluolan mainiossa aitiossa

Perinteikäs Petoluola, se ainoa oikea Helsingin Jäähalli, tarjoaa hyvän jääkiekon ystäville mainion mahdollisuuden seurata IFK:n kiihkeitä otteluita ylellisen mukavasti ja tyylikkäästi – huippupaikoilta.

Viisi aitiota kymmenelle ja 13 aitiota maksimissaan 15 katsojalle. Kaikista aitioista on hyvä näkyvyys kaukaloon. Aitioissa on myös tilaa yhdessäoloon ja neuvonpitoon ja aitiot ovat käytettävissä 1,5 tuntia ennen pelin alkua, tarvittaessa aikaisemminkin. Voit varata aition joko koko kaudeksi tai valitsemiisi otteluihin. Joihinkin otteluihin on vuokrattavana myös keskiviivan kohdalla oleva komea kaupunginaitio, jossa järjestät kokouksen tai asiakastilaisuuden Alvar Aallon suunnittelemissa puitteissa. Kaupunginaitioon mahtuu 25 henkilöä.

Palvelua omien toiveiden mukaan

Kun vuokraat aition, voit itse päättää, millaista tarjoilua sinne tilaat. Restel Ravintoloiden tilauspalvelun kautta voit valita maukkaat sekä laadukkaat lämpimät ruoat, jälkiruoat ja juomat – tarpeiden ja tunnelmien mukaan. Olethan tarjoilujen suhteen yhteydessä Restelin tilauspalveluun, puh. 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Tilauspalvelu palvee arkisin klo 10.00 – 14.00.

Päivitämme aitiomenun sivustolle elokuussa.

Petoluola kutsuu!

Aitioiltaan sisällytät hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja vauhdikasta jääkiekkoa. Tämä yhdistelmä on elämys niin vannoutuneelle kiekkokansalle kuin ensikertalaisille.

19 aitiota:

Maks. 10 hengen aitiot (5 kpl)
Maks. 15 hengen aitiot (13 kpl)
25 katsojan kaupunginaitio (1 kpl)

Aukiolo:

Ottelupäivinä 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin ajan pelin jälkeen. Aitio on käytettävissä erikseen sovittaessa myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

Tarjoilut:

Tarjoilut tilataan Restel Tapahtumaravintoloiden tilauspalvelulta. Tarjolla on vaihtoehtoja pikkusuolaisista useamman ruokalajin menuihin. Erityisruokavaliot on hyvä ilmoittaa etukäteen tilauksen yhteydessä. A-oikeudet. Tarjoilutilaukset aitioihin: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi / 020 799 4040 .

Hinnat:

Aitiohinnat sisältävät aitiovuokran ja otteluliput. Päivitämme runkosarjan 2018-2019 hinnat sivustolle elokuussa.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedostelut

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 tai office@hifk.fi.

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen ottelua. 4-6 arkipäivää ennen ottelua tulevista peruutuksista veloitamme 50 % aition hinnasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta