logologo
HIFKJYP
perjantaina 23.03.2018 klo 18:30

Lobby VIP

Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka, joka tarjoaa laadukasta palvelua kiekkoiltaanne. Tasokas buffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla. Lobby VIPin vierailla on mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse, kuten kuulla joukkueen viimeisimmät kuulumiset IFK:n pelaajan kertomana ja päästä tutustumaan IFK:n liigajoukkueen pukukoppiin. Lobby VIPiä vuokrataan ryhmille yksityiskäyttöön, minimihenkilömäärä 20.

Tiedustele VIP-palveluista

Kiekkomakeaa mahan täydeltä

Lobby VIP aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamista. VIP-tilaan on oma sisäänkäynti sekä vaatesäilytys. Ruoka- ja juomatarjoiluista vastaa ravintoloitsijamme Restel, jonka kanssa seurueelle voi loihtia makuun ja budjettiin sopivat tarjoilut. Illan jouhevan kulun vuoksi suosittelemme, että buffet-ruokailu on katettu ennen ottelun alkua ja ensimmäisellä erätauolla on tarjolla makea välipala.

Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin

Päivitämme pudotuspelien menun sivulle maaliskuussa.

Tunnelma huipussaan klubilla ja katsomossa

Lobby VIP -vieraille on varattu otteluliput D-katsomosta, jonne klubihenkilökuntamme opastaa teidät klubitiloista. Pelin päätyttyä voitte palata Lobby VIPiin ja jatkaa rauhassa matkaa omasta uloskäynnistä vieraidenne kanssa. Huomioithan, että pudotuspelit muuttavat Lobby VIPi aukioloa. Lisätietoja ao. kohdasta Aukiolo (pudotuspelit).

Asiakaspaikkoja:

50, minimihenkilömäärä 20

Lobby VIP -paketti:

Sisältää ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Ruoka- ja juomatarjoilu tilataan ja veloitetaan erikseen.

Aukiolo:

Avoinna arkipeleissä (su-to) 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan sekä puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan ja tunnin ottelun jälkeen.

Aukiolo (pudotuspelit):

Avoinna arkipeleissä (su-to) 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan sekä puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan ja tunnin ottelun jälkeen. Mikäli pelissä pelataan jatkoeriä, Lobby VIP on auki jatkoerien ja erätaukojen ajan. Ylimääräiset erätauot ja jatkoerät kuitenkin vähentävät ottelun jälkeistä aukioloaikaa.

Tarjoilut:

Buffet-ruokailu, jonka menun asiakas voi valita itse Lobby VIPin tarjoiluvaihtoehdoista. Ennen ottelun alkua tarjoillaan mahdolliset alku- ja pääruoat ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Juomavalikoiman asiakas valitsee myös itse, esim. kahvi / tee, virvokkeet, olut ja siideri.

Hinnat runkosarjassa:

Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 105,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Ruoka- ja juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Hinnat pudotuspeleissä (1. kierros ja neljännesfinaalit):

Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 110,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Pudotuspeleissä hintaan sisältyy myös Petoklubi-ruoka (lämmin ruoka, salaatti, leipä ja levite). Muun ruokatarjoilun ja juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin pudotuspelien jatkokierroksilla.

Tilaukset ja tiedustelut

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset Lobby VIP -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle viisi (5) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Lobby VIP -paketin hinnasta / peruutettu paikka.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta