logologo
HIFKJukurit
ke 10.08.2022 klo 18:30

Lobby VIP

Lobby VIPiä vuokrataan ryhmille yksityiskäyttöön, minimihenkilömäärä 20.

Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka teille, jotka haluatte oman tilan kun tulette katsomaan huippulätkää! Kotiruokahenkinenbuffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla. Lobby VIPin vierailla on mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse, kuten kuulla joukkueen viimeisimmät kuulumiset.

Hinnat kaudelle 2022-2023 tullaan ilmaoittamaan mahdollisimman pian. Lobby VIP -ilta sisältää ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Hintaan sisältyy buffet-pöytä. Muun ruokatarjoilun ja juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. HIFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Varaa Lobby VIP -ilta!

Lobby VIP aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamista. VIP-tilaan on oma sisäänkäynti sekä vaatesäilytys. Ruoka- ja juomatarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Jokaisessa ottelussa ennen peliä on mahdollista osallistua Päivän Skabaan, jonka palkintona on HIFK-tuote. Kiekkoillan aikana HIFK:n edustaja vierailee kertomassa joukkueen viimeisimmät kuulumiset.

Tunnelma huipussaan klubilla ja katsomossa

Lobby VIP -vieraille on varattu otteluliput D-katsomosta, jonne klubihenkilökuntamme opastaa teidät klubitiloista. Lobby VIP palvelee myös pelin aikana ja tämän päätyttyä voitte palata tilaan jatkamaan jälkipelejä.

Asiakaspaikkoja:

50, minimihenkilömäärä 20

Lobby VIP -paketti:

Sisältää ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran, buffet-ruokailun ja Lobby VIPin ohjelman. Juomatarjoilu veloitetaan erikseen.

Aukiolo:

Avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan ja tunnin pelin jälkeen, josta 30 minuuttia juomatarjoilua.

Tarjoilut:

Buffet-ruokailu, joka sisältää lämpimän ruoan ja salaatin sekä makean välipalan. Ruoka on tarjolla ennen ottelun alkua ja makea välipala 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi.

Juomavalikoiman asiakas valitsee itse, esim. kahvi / tee, virvokkeet, olut ja siideri. Juomat Restel Ravintolat veloittaa erikseen.

Tilaukset ja tiedustelut:

Ole yhteyksissä HIFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Muutokset Lobby VIP -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Lobby VIP -paketin hinnasta / peruutettu paikka.

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta