logologo
HIFKHPK
torstaina 20.09.2018 klo 18:30

Lobby VIP

Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka, joka tarjoaa laadukasta palvelua kiekkoiltaanne. Tasokas buffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla. Lobby VIPin vierailla on mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse, kuten kuulla joukkueen viimeisimmät kuulumiset IFK:n pelaajan kertomana ja päästä tutustumaan IFK:n liigajoukkueen pukukoppiin. Lobby VIPiä vuokrataan ryhmille yksityiskäyttöön, minimihenkilömäärä 20.

Tiedustele VIP-palveluista

Kiekkomakeaa mahan täydeltä

Lobby VIP aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamista. VIP-tilaan on oma sisäänkäynti sekä vaatesäilytys. Ruoka- ja juomatarjoiluista vastaa ravintoloitsijamme Restel, jonka kanssa seurueelle voi loihtia makuun ja budjettiin sopivat tarjoilut. Illan jouhevan kulun vuoksi suosittelemme, että buffet-ruokailu on katettu ennen ottelun alkua ja ensimmäisellä erätauolla on tarjolla makea välipala.

Päivitämme menun sivustolle elokuussa.

Tunnelma huipussaan klubilla ja katsomossa

Lobby VIP -vieraille on varattu otteluliput D-katsomosta, jonne klubihenkilökuntamme opastaa teidät klubitiloista. Pelin päätyttyä voitte palata Lobby VIPiin ja jatkaa rauhassa matkaa omasta uloskäynnistä vieraidenne kanssa.

Asiakaspaikkoja:

50, minimihenkilömäärä 20

Lobby VIP -paketti:

Sisältää ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Ruoka- ja juomatarjoilu tilataan ja veloitetaan erikseen.

Aukiolo:

Avoinna arkipeleissä (su-to) 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan sekä puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan ja tunnin ottelun jälkeen.

 

Tarjoilut:

Buffet-ruokailu, jonka menun asiakas voi valita itse Lobby VIPin tarjoiluvaihtoehdoista. Ennen ottelun alkua tarjoillaan mahdolliset alku- ja pääruoat ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Juomavalikoiman asiakas valitsee myös itse, esim. kahvi / tee, virvokkeet, olut ja siideri.

Hinnat:

Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 105,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Ruokatarjoilun ja juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedustelut

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset Lobby VIP -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle viisi (5) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Lobby VIP -paketin hinnasta / peruutettu paikka.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta