logologo
HIFKPelicans
lauantaina 23.03.2019 klo 17:00

Lobby VIP

Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka, joka tarjoaa laadukasta palvelua kiekkoiltaanne. Tasokas buffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla. Lobby VIPin vierailla on mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse, kuten kuulla joukkueen viimeisimmät kuulumiset. Lobby VIPiä vuokrataan ryhmille yksityiskäyttöön, minimihenkilömäärä 20.

Tiedustele VIP-palveluista

Kiekkomakeaa mahan täydeltä

Lobby VIP aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkamista. VIP-tilaan on oma sisäänkäynti sekä vaatesäilytys. Ruoka- ja juomatarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Runkosarjan peleissä seurueella on mahdollisuus vierailla IFK:n joukkueen pukukopissa. Jokaisessa ottelussa ennen peliä on mahdollista osallistua Päivän Skabaan, jonka palkintona on IFK-tuote.

Tunnelma huipussaan klubilla ja katsomossa

Lobby VIP -vieraille on varattu otteluliput D-katsomosta, jonne klubihenkilökuntamme opastaa teidät klubitiloista. Lobby VIP palvelee myös  pelin aikana ja tämän päätyttyä voitte palata tilaan jatkamaan jälkipelejä.

Asiakaspaikkoja:

50, minimihenkilömäärä 20

Lobby VIP -paketti:

Sisältää ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran, buffet-ruokailun ja Lobby VIPin ohjelman. Juomatarjoilu veloitetaan erikseen.

Aukiolo:

Avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan ja tunnin pelin jälkeen, josta 30 minuuttia juomatarjoilua.

Aukiolo (pudotuspelit):

Avoinna arkipeleissä (su-to) 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan sekä puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantai- ja lauantaipeleissä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun ajan ja tunnin ottelun jälkeen. Mikäli pelissä pelataan jatkoeriä, Lobby VIP on auki jatkoerien ja erätaukojen ajan. Ylimääräiset erätauot ja jatkoerät kuitenkin vähentävät ottelun jälkeistä aukioloaikaa.

Tarjoilut:

Buffet-ruokailu, joka sisältää lämpimän ruoan ja salaatin sekä makean välipalan. Ruoka on tarjolla ennen ottelun alkua ja makea välipala 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Juomavalikoiman asiakas valitsee itse, esim. kahvi / tee, virvokkeet, olut ja siideri. Juomat Restel Ravintolat veloittaa erikseen.

Hinnat runkosarjassa:

Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 105,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran, buffet-ruokailun ja Lobby VIPin ohjelman. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Hinnat pudotuspeleissä (1. kierros ja neljännesfinaalit):

Ottelukohtainen Lobby VIP -paketti 110,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun D-katsomosta, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Pudotuspeleissä hintaan sisältyy myös Petoklubi-ruoka (lämmin ruoka, salaatti, leipä ja levite). Muun ruokatarjoilun ja juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin pudotuspelien jatkokierroksilla.

Tilaukset ja tiedustelut:

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot:

Muutokset Lobby VIP -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Lobby VIP -paketin hinnasta / peruutettu paikka.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta