logologo
HIFKJYP
perjantaina 23.03.2018 klo 18:30

Mario’s Club

Mario’s Clubilaisena sinä ja seurueesi pääsette viettämään iltaa tunnelmallisessa klubissamme huippujääkiekon sekä illallisen parissa. Mario’s Club -paketti sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä tietenkin ottelulipun hyviltä paikoilta, E-katsomosta.

Mario’s Clubilaisena sinä ja seurueesi pääsette viettämään iltaa tunnelmallisessa klubissamme huippujääkiekon sekä illallisen parissa. Mario’s Club -paketti sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä tietenkin ottelulipun hyviltä paikoilta, E-katsomosta.

Klubille tullessanne klubihenkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleeksi ja ohjaa teidät seurueellenne varattuun pöytään. Ennen pelin alkua tarjoillaan pöytään italialaishenkinen illallismenu ja klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsijamme veloittaa isännältä / emännältä pelin jälkeen.

Mario’s Clubilla tarjoillaan ottelukohtainen kolmen ruokalajin menu.

Menu 23.3. IFK-JYP-matsissa:
Inkiväärimarinoitua lohta ja korianterilla maustettuja nuudeleita L, G – wasabimajoneesia
Paahdettua ankanrintaa ja tummaa vadelmakastiketta L, G – tattirisottoa ja juuressipsejä
HIFK-leivos VL, G

Menu 26.3. IFK-JYP-matsissa:
Mustajuurikeittoa ja ruiskrutonkeja L
Kokonaisena paistettua porsaan sisäfileetä ja ylikypsää porsaanposkea L, G – valkosipuliperunoita, vihreää parsaa ja pekonikastiketta
Sitruunakakkua ja salmiakkisiirappia

Menu 29.3. IFK-JYP-matsissa (pelataan tarvittaessa):
Pernod-voissa paistettuja jättiravunpyrstöjä ja punajuuripyreetä L, G
Naudan sisäfileetä ja kermaista pippurikastiketta L, G – basilikalla maustettua duchesse-perunaa ja haudutettua ruusukaalia
Suklaafondant ja mansikalla maustettua mascarponevaahtoa

Pudotuspelien menun näet tästä.

Mario’s Club on avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja tunnin pelin jälkeen. Huomioithan, että pudotuspelit muuttavat aukioloaikoja. Lisätietoja saat ao. kohdasta Aukiolo (pudotuspelit). Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen peliä ja jälkiruoka ensimmäisellä erätauolla. Pelin jälkeen juomatarjoilu jatkuu 30 minuutin ajan.

Asiakaspaikkoja:

70

Mario’s Club -paketti:

Sisältää ottelulipun E-katsomosta, kolmen ruokalajin illallisen ja Mario’s Clubin ohjelman.

Aukiolo:

Ottelupäivinä avoinna 1,5, tuntia ennen peliä ja ottelun ajan. Mario’s Club on pelin jälkeen avoinna tunnin ajan, josta juomatarjoilua on 30 minuuttia.

Aukiolo (pudotuspelit):

Ottelupäivinä avoinna 1,5, tuntia ennen peliä ja ottelun ajan. Mario’s Club on pelin jälkeen avoinna tunnin ajan, josta juomatarjoilua on 30 minuuttia. Mikäli pelissä pelataan jatkoeriä, Mario’s Club on auki ylimääräisten jatkoerien ja erätaukojen ajan. Ylimääräiset erätauot ja jatkoerät kuitenkin vähentävät klubin pelin jälkeistä aukioloaikaa.

Tarjoilut:

Kolmen ruokalajin illallinen. Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen ottelua, jälkiruoka 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa kiekkoillan päätteeksi erikseen.

Hinnat runkosarjassa:

Ottelukohtainen Mario’s Club -paikka 125,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen illallisen, ottelulipun E-katsomosta ja Mario’s Clubin ohjelman. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen kiekkoillan päätteeksi.
Kausipaikka Mario’s Clubille: 3090,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan E-katsomosta, illallisen ja Mario’s Clubin ohjelman. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen kiekkoillan päätteeksi.
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Hinnat puotuspeleissä (1. kierros ja neljännesfinaalit):

Ottelukohtainen Mario’s Club -paikka 135,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen illallisen, ottelulipun E-katsomosta ja Mario’ Clubin ohjelman. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen kiekkoillan päätteeksi.

Tilaukset ja tiedustelut

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset Mario’s Club -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle viisi (5) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Mario’s Club -paketin arvosta / peruutettu paikka.