logologo
HIFKIlves
pe 28.01.2022 klo 17:00

Mario’s Club

Mario’s Clubilla pääsette viettämään iltaa tunnelmallisessa klubissamme huippujääkiekon sekä illallisen parissa.

Mario’s Club -ilta sisältää kolmen pöytään tarjoillun ruokalajin illallisen ja ottelulipun erinomaisilta paikoilta E-katsomosta.

Mario’s Club -paikka 125,00 EUR (+alv) / henkilö. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen kiekkoillan päätteeksi. Ottelupäivinä Mario’s on avoinna 1,5, tuntia ennen peliä ja pelin jälkeen avoinna tunnin ajan, josta juomatarjoilua on 30 minuuttia. Sisäänkäynti on VIP-ovesta jäähallin pääsisäänkäynnin vieressä.

Tiedustele VIP-palveluista

Vieraile virtuaalisesti Mario’sissa

Asiakaspaikkoja:

70

Tarjoilut:

Mario’s Clubilla tarjoillaan kolmen ruokalajin päivällinen. Menu on ottelukohtainen. Tutustu tarjoiluihin: suomeksi ja ruotsiksi & englanniksi.

Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen ottelua, jälkiruoka 1. erätauolla. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa kiekkoillan päätteeksi erikseen.


Kausipaikka Mario’s Clubille: 3090,00 EUR (+alv) / henkilö,
sisältäen kausikorttipaikan E-katsomosta, illallisen ja Mario’s Clubin ohjelman. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilut erikseen kiekkoillan päätteeksi.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. HIFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedustelut:

Ole yhteyksissä HIFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Muutokset Mario’s Club -tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Mario’s Club -paketin arvosta / peruutettu paikka.

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta