Petoklubi by Samsung – TÄYNNÄ

Petoklubi by Samsung on loppuunmyyty. Petoklubi palvelee tällä hetkellä vain kausiasiakkaitamme ja emme valitettavasti pysty tarjoamaan ottelukohtaisia paikkoja klubille. Palvelemme VIP-vieraitamme Mario's Club- ja aitiopalveluin.

Tiedustele VIP-palveluista

Turvallisesti Petoklubilla

Petoklubi on varattu kaudella 2020-2021 vain kausiasiakkaillemme, jotta ottelukokemus Petoklubilla  on mahdollisimman turvallinen. Jonoja välttääksemme olemme mm. lisänneet sisäänkäyntejä ja kahvipisteitä. Katsomoissa on myös tilaa turvavälien säilyttämiseen.

Vieraile virtuaalisesti Petoklubilla!

Asiakaspaikkoja:

250

Petoklubi-paketti:

Sisältää ottelulipun C-katsomosta, buffet-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut. Petoklubin asiakkailla on oma sisäänkäynti jäähalliin, joten klubin vieraana vältyt jonottamiselta.

Aukiolo ja sisäänkäynti:

Petoklubi aukeaa tuntia ennen peliä ja on avoinna myös pelin aikana. Petoklubi on arkiotteluissa (su-to) auki pelin jälkeen 30 minuutin ajan, mutta klubilla ei ole juomatarjoiluja. Viikonloppumatseissa (pe-la) Petoklubi on auki tunnin ajan, josta 30 minuuttia on juomatarjoilua.

Sisäänkäynti Petoklubille on jäähallin ison parkkialueen puolelta Lohko C -ovista.

Tarjoilut:

Lämmin ruoka, salaatti, leipävalikoima ja makea välipala. Ottelukohtaisen menun näet tästä.

Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu on tarjolla ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei juomatarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. Juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Lisätietoja:

Raakel Koittola, puh. 044 358 4522
Mika Kortelainen, puh. 040 5577 644
Markus Lindström, 044 288 1001
etunimi.sukunimi@hifk.fi

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta