logologo
HIFKIlves
la 03.10.2020 klo 17:00

Petoklubi by Samsung

Petoklubi on rento tapaamispaikka kotiotteluiltoina. 400 asiakaspaikan klubi on täynnä maukkaasta buffet-tarjoilusta ja hyvästä kiekkotunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Klubi avaa ovensa tuntia ennen ottelun alkua ja sisäänkäynti jäähalliin järjestyy petoklubilaisten omasta sisäänkäynnistä. Klubi palvelee pelin aikana. Jälkipelejä varten klubi on auki arkipeleissä (su-to) puoli tuntia ja viikonloppuisin (pe-la) tunnin ajan päätössummerista. Perjantain ja lauantain peleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Arkipeleissä ei ole juomatarjoilua pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Ohjelmaa, vierailijoita, arvontoja

Petoklubilla kuulet joukkueen viimeiset kuulumiset ennen ottelua. Klubilla käy myös mielenkiintoisia vieraita haastateltavana ja asiantuntijoita kommentoimassa jääkiekkomaailman tapahtumia. Asiakkaat voivat ottaa osaa Päivän Skabaan, jossa voi veikata mm. illan ensimmäisen maalin tekijää.

Vieraile virtuaalisesti Petoklubilla!

 

Liity Petoklubin jäseneksi!

Petoklubi on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että voimme tarjota ottelukohtaisia klubipaikkoja vain rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

Asiakaspaikkoja:

400

Petoklubi-paketti:

Sisältää ottelulipun C-katsomosta, buffet-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut. Petoklubin asiakkailla on oma sisäänkäynti jäähalliin, joten klubin vieraana vältyt jonottamiselta.

Aukiolo:

Petoklubi aukeaa tuntia ennen peliä ja on avoinna myös pelin aikana. Petoklubi on arkiotteluissa (su-to) auki pelin jälkeen 30 minuutin ajan, mutta klubilla ei ole juomatarjoiluja. Viikonloppumatseissa (pe-la) Petoklubi on auki tunnin ajan, josta 30 minuuttia on juomatarjoilua.

Tarjoilut:

Lämmin ruoka, salaatti, leipävalikoima ja makea välipala. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu on tarjolla ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei juomatarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. Juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hinnat runkosarjassa:

Ottelukohtainen Petoklubi-paketti 99,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun C-katsomosta, bufft-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Kausipaikka Petoklubille: 2080,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen kausikorttipaikan C-katsomosta, buffet-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedustelut:

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Muutokset Petoklubi-tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Petoklubi-paketin arvosta / peruutettu paikka.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta