logologo
HIFKJukurit
ke 10.08.2022 klo 18:30

Petoklubi by Samsung

Petoklubi by Samsung on rento tapaamispaikka otteluiltoina.

Petoklubi by Samsung -hinnat kaudelle 2022-2023 tullaan ilmoittamaan mahdollisimman pian. Hinta sisältää ottelulipun hallin parhailta paikoilta C-katsomosta, buffet-pöydän ja Petoklubin VIP-palvelut.

Petoklubi aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Pelien jälkeen Petoklubi on auki arkisin puoli tuntia ja viikonloppuisin (pe-la) tunnin ajan. Perjantain ja lauantain peleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Arkipeleissä ei ole juomatarjoilua pelin jälkeen.

Varaa ilta Petoklubilla tästä!

Petoklubi on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että voimme tarjota ottelukohtaisia klubipaikkoja vain rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

Petoklubi by Samsung -paketti on mahdollista ostaa myös koko kauden ajaksi! Pidä huolta, että saat parhaat paikat jokaiseen matsiin. Kausihinnat kaudelle 2022-2023 tullaan ilmoittamaan mahdollisimman pian.

Asiakaspaikkoja:

400

Aukiolo ja sisäänkäynti:

Petoklubi aukeaa tuntia ennen peliä ja on avoinna myös pelin aikana. Petoklubi on arkiotteluissa (su-to) auki pelin jälkeen 30 minuutin ajan, mutta klubilla ei ole juomatarjoiluja. Viikonloppumatseissa (pe-la) Petoklubi on auki tunnin ajan, josta 30 minuuttia on juomatarjoilua.

Tarjoilut:

Lämmin ruoka, salaatti, leipävalikoima on tarjolla ennen ottelua. Makea jälkiruoka tarjoillaan ensimmäisellä erätauolla. Petoklubin menu on ottelukohtainen. Tutustu otteluillan tarjoiluihin tästä.

Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu on tarjolla ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei juomatarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. Juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Ohjelmaa ja kilpailuja

Petoklubilla kuulet joukkueen viimeiset kuulumiset ennen ottelua. Klubilla käy myös mielenkiintoisia vieraita haastateltavana ja asiantuntijoita kommentoimassa jääkiekkomaailman tapahtumia. Asiakkaat voivat ottaa osaa Päivän Skabaan, jossa voi veikata mm. illan ensimmäisen maalin tekijää.

Lisätietoja:

Raakel Koittola, puh. 044 358 4522
Mika Kortelainen, puh. 040 5577 644
Markus Lindström, 044 288 1001
etunimi.sukunimi@hifk.fi

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta