logologo
HIFKLukko
ke 15.09.2021 klo 18:30

Petoklubi by Samsung

Petoklubi on rento tapaamispaikka kotiotteluiltoina. Klubilla pääset nauttimaan kiekkoillasta klubilaisten omassa tilassa. Klubi avaa ovensa tuntia ennen ottelun alkua ja sisäänkäynti jäähalliin on klubilaisten omasta sisäänkäynnistä. Klubi palvelee pelin aikana. Jälkipelejä varten klubi on auki arkipeleissä (su-to) puoli tuntia ja viikonloppuisin (pe-la) tunnin ajan päätössummerista. Perjantain ja lauantain peleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Arkipeleissä ei ole juomatarjoilua pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Ohjelmaa ja kilpailuja

Petoklubilla kuulet joukkueen viimeiset kuulumiset ennen ottelua. Klubilla käy myös mielenkiintoisia vieraita haastateltavana ja asiantuntijoita kommentoimassa jääkiekkomaailman tapahtumia. Asiakkaat voivat ottaa osaa Päivän Skabaan, jossa voi veikata mm. illan ensimmäisen maalin tekijää.

Vieraile virtuaalisesti Petoklubilla!

Liity Petoklubin jäseneksi!

Petoklubi on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että voimme tarjota ottelukohtaisia klubipaikkoja vain rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

Asiakaspaikkoja:

400

Petoklubi-paketti:

Sisältää ottelulipun C-katsomosta, buffet-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut.

Aukiolo ja sisäänkäynti:

Petoklubi aukeaa tuntia ennen peliä ja on avoinna myös pelin aikana. Petoklubi on arkiotteluissa (su-to) auki pelin jälkeen 30 minuutin ajan, mutta klubilla ei ole juomatarjoiluja. Viikonloppumatseissa (pe-la) Petoklubi on auki tunnin ajan, josta 30 minuuttia on juomatarjoilua.

Petoklubin asiakkailla on oma sisäänkäynti jäähalliin, joten klubin vieraana vältyt jonottamiselta. Sisäänkäynti sijaitsee jäähallin ison parkkialueen puolella.

Tarjoilut:

Lämmin ruoka, salaatti, leipävalikoima ja makea välipala. Ottelukohtaisen menun päivitämme sivuillemme elo-syyskuun aikana.

Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu on tarjolla ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei juomatarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. Juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Lisätietoja:

Raakel Koittola, puh. 044 358 4522
Mika Kortelainen, puh. 040 5577 644
Markus Lindström, 044 288 1001
etunimi.sukunimi@hifk.fi

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta