logologo
HIFKHPK
torstaina 20.09.2018 klo 18:30

Petoklubi by Samsung

Petoklubi on rento tapaamispaikka kotiotteluiltoina. 400 asiakaspaikan klubi on täynnä maukkaasta buffet-tarjoilusta ja hyvästä kiekkotunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Klubi avaa ovensa tuntia ennen ottelun alkua ja on auki pelin aikana. Jälkipelejä varten klubi on auki arkipeleissä (su-to) puoli tuntia ja viikonloppuisin (pe-la) tunnin ajan päätössummerista. Perjantain ja lauantain peleissä juomatarjoilu jatkuu 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Arkipeleissä ei ole juomatarjoilua pelin jälkeen.

Tiedustele VIP-palveluista

Ohjelmaa, vierailijoita, arvontoja

Petoklubilla kuulet joukkueen viimeiset kuulumiset ennen ottelua. Klubilla käy myös mielenkiintoisia vieraita haastateltavana ja asiantuntijoita kommentoimassa jääkiekkomaailman tapahtumia. Asiakkaat voivat ottaa osaa arvontoihin äänestämällä joukkueen parasta pelaajaa tai veikata Päivän Skabassa mm. illan ensimmäisen maalin tekijää.

Liity Petoklubin jäseneksi!

Petoklubi on kasvattanut suosiotaan siinä määrin, että voimme tarjota ottelukohtaisia klubipaikkoja vain rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

Asiakaspaikkoja:

400

Petoklubi-paketti:

Sisältää ottelulipun C-katsomosta, buffet-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut

Aukiolo:

Petoklubi aukeaa tuntia ennen peliä ja on avoinna myös pelin aikana. Petoklubi on arkiotteluissa (su-to) auki pelin jälkeen 30 minuutin ajan, mutta klubilla ei ole juomatarjoiluja. Viikonloppumatseissa (pe-la) Petoklubi on auki tunnin ajan, josta 30 minuuttia on juomatarjoilua.

Tarjoilut:

Lämmin ruoka, salaatti, leipävalikoima ja makea välipala. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Buffet-tarjoilu tarjolla ennen ottelua ja makea välipala 1. erätauolla. Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei tarjoilua. Perjantai- ja lauantaipeleissä juomatarjoilua 30 minuutin ajan ottelun päättymisestä. Juomat ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hinnat:

Ottelukohtainen Petoklubi-paketti 99,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun C-katsomosta, bufft-ruokailun ja Petoklubin VIP-palvelut. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. IFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedustelut

Ole yhteyksissä IFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset Petoklubi-tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle viisi (5) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Petoklubi-paketin arvosta / peruutettu paikka.

Tiedustele VIP-palveluista


Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta