logologo
HIFKJukurit
ke 10.08.2022 klo 18:30

Royal Club

HIFK:n klubien lippulaiva, viihtyisä Royal Club on paikka, jonne voi tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jääkiekkoiltaa.

Royal Club -ilta sisältää ottelulipun A-katsomosta omalle pöytäseurueelle, usean ruokalajin buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut.

Hinnat kaudelle 2022-2023 tullaan ilmoittamaan mahdollisimman pian.

Juomat veloitetaan erikseen kiekkoillan päätteeksi. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. HIFK pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Klubihenkilökuntamme on vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista. Pelin jälkeen Royal Club on avoinna 1,5 tuntia, josta juomatarjoilua on tunnin ajan. Royal Clubin oma sisäänkäynti sijaitsee Helsingin Jäähallin lipunmyynnin vieressä.

Varaa Royal Club -ilta!

Viihtyisissä tiloissa odottaa upea ja monipuolinen illallinen alkupala- ja lämminruokapöytineen. Alku- ja pääruoat ovat tarjolla ennen peliä ja ensimmäisellä erätauolla päästään jälkiruoan makuun. Rauhallisessa tunnelmassa voi siis jatkaa päivän neuvotteluja otteluun valmistautumisen ohella ja illan isäntä voi keskittyä täysin seurusteluun vieraittensa kanssa – tarjolla on täyden palvelun VIP-ilta!

Teemailtoja kauden aikana

Royalissa järjestetään kiekkokauden aikana erilaisia teemailtoja, kuten Family Fun ja Kokkikoulu. Illat tarjoavat huippujääkiekon lisäksi mielenkiintoista, tietyn teeman ympärille rakennettua ohjelmaa. Tiedotamme kauden teemailtojen sisällöistä, aikatauluista ja hinnoista VIP-palvelut-sivustolla kauden aikana.

Tarjoilut:

Buffet-illallinen, johon kuuluvat alkupala- ja pääruokaruokapöydät sekä jälkiruoka. Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Alku- ja pääruoat ovat tarjolla klubin avautuessa ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Tilaukset ja tiedustelut

Ole yhteyksissä HIFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Muutokset Royal Clubin tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Royal Club -pakettien arvosta / peruutettu paikka.

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta