logologo
HIFKLukko
ke 15.09.2021 klo 18:30

Royal Club

HIFK:n klubien lippulaiva on viihtyisä Royal Club, joka avaa ovensa VIP-vieraille tietyissä HIFK:n kotiotteluissa. Royalia voi hyvällä syyllä kutsua tasavallan parhaaksi jääkiekkoravintolaksi. Royal Club on paikka, jonne voi tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jääkiekkoiltaa.

Tiedustele VIP-palveluista

Royal Clubin oma sisäänkäynti sijaitsee Helsingin Jäähallin lipunmyynnin vieressä. Klubihenkilökuntamme on vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista.

Viihtyisissä tiloissa odottaa upea ja monipuolinen illallinen alkupala- ja lämminruokapöytineen. Alku- ja pääruoat ovat tarjolla ennen peliä ja ensimmäisellä erätauolla päästään jälkiruoan makuun. Kokkimme on jokaisessa pelissä paikalla vastaamassa gourmet-luomuksistaan. Rauhallisessa tunnelmassa voi siis jatkaa päivän neuvotteluja otteluun valmistautumisen ohella ja illan isäntä voi keskittyä täysin seurusteluun vieraittensa kanssa – tarjolla on täyden palvelun VIP-ilta!

Loistavat katsomopaikat Royal Clubin läheltä ja aikaa jälkipeleille

Royal Clubilaisille on varattu katsomopaikat A-katsomosta. Kun päätössummeri soi, Royal Clubilla voi jatkaa ottelun analysoimista vielä 1,5 tunnin ajan pelin jälkeen.

Kauden aikana teemailtoja

Royalissa järjestetään kiekkokauden aikana erilaisia teemailtoja, kuten Family Fun ja Kokkikoulu. Illat tarjoavat huippujääkiekon lisäksi mielenkiintoista, tietyn teeman ympärille rakennettua ohjelmaa. Tiedotamme kauden teemailtojen sisällöistä, aikatauluista ja hinnoista VIP-palvelut-sivustolla kauden aikana.

Vieraile virtuaalisesti Royalissa

Royal Club -paketti:

Sisältää ottelulipun A-katsomosta, buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut.

Aukiolo:

Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä ja ottelun ajan. Royal Club on pelin jälkeen avoinna 1,5 tuntia, josta juomatarjoilua on tunnin ajan.

Tarjoilut:

Buffet-illallinen, johon kuuluvat alkupala- ja pääruokaruokapöydät sekä jälkiruoka. Erityisruokavalioista on hyvä ilmottaa etukäteen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi. Alku- ja pääruoat ovat tarjolla klubin avautuessa ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Klubilla on A-oikeudet. Juomatarjoilun ravintoloitsija veloittaa erikseen.

Hinnat runkosarjassa:

Ottelukohtainen Royal Clubin VIP-paikka 180,00 EUR (+alv) / henkilö, sisältäen ottelulipun A-katsomosta, buffet-illallisen ja Royal Clubin VIP-palvelut. Juomat veloitetaan erikseen kiekkoillan päätteeksi.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. HIFK pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tilaukset ja tiedustelut

Ole yhteyksissä HIFK:n toimistoon: puh. 09 4777 020 / office@hifk.fi.

Muutokset ja peruutusehdot runkosarjassa:

Muutokset Royal Clubin tilauksiin voi tehdä veloituksetta viimeistään kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua. Peruuttaessanne tilauksenne alle kymmenen (10) arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % Royal Club -pakettien arvosta / peruutettu paikka.

    Tiedustele VIP-palveluista


    Royal ClubMario's ClubPetoklubiLobby VIPAitiotAll Inclusive -kiekkoilta