logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

AITIOVIERAAT B, D ja F

Oy HIFK-Hockey Ab toivottaa seurueenne tervetulleeksi Helsingin Jäähalliin seuraamaan HIFK:n kotiottelua teille varattuun aitioon!

TURVALLISESTI NORDIKSELLA:

HIFK:n kotiotteluissa ja Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

  • Tule matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana
  • Lataa Koronavilkku-sovellus kännykkääsi
  • Varaa sisääntuloon riittävästi aikaa
  • Säilytäthän turvavälin (1-2 m) katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa
  • Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttöä. Päätös edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatiotyöryhmän suositukseen.
  • Kasvomaskin käyttöä edellytetään ilman poikkeuksia kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.
  • Terveysviranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä välttämään yleisötilaisuuksiin osallistumista. Riskiryhmään kuuluva henkilö on itse vastuussa siitä, että tekee henkilökohtaisen riskiarvionsa ja toimii sen mukaan.
  • Käytäthän jäähallin käytävillä olevia käsidesiautomaatteja ja huolehdithan muutenkin käsi- ja yskimishygieniasta
  • Vältä jonottamista ja hyödynnä kioski- ja ravintolapalveluita sekä vessoja pelin aikana. Pääset takaisin katsomopaikallesi pelin ollessa käynnissäkin
  • Huolehditaan yhdessä toinen toisistamme

LOHKOT JA SISÄÄNKÄYNNIT:

Helsingin jäähalli on jaettu eri lohkoihin. Liikkuminen eri lohkojen välillä ei ole mahdollista. Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäyntinsä. Varmistathan oman aitiosi sisäänkäynnin sijainnin ao. kartasta. Sisäänkäynnit aukeavat aitiovieraille 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Henkilökuntamme opastaa seurueenne teille varattuun aitioon sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalta HIFK:n vastaanottopisteeltä.

A4-aitio: LOHKO A -sisäänkäynti

B1-B7-aitiot: LOHKO E -sisäänkäynti

D2-D7-aitiot: LOHKO E -sisäänkäynti

F26-F32-aitiot: LOHKO F -sisäänkäynti

AUKIOLO:

Aitio on käytössänne 1,5 tuntia ennen ottelun alkua, ottelun aikana sekä tunnin ottelun päättymisen jälkeen. Halutessanne voitte sopia myös aikaisemmasta saapumisajasta ilman lisäveloitusta.

OTTELULIPUT:

Toimitamme otteluliput sähköisesti meille ilmoitetulle yhteyshenkilölle viimeistään päivää ennen ottelua. Otteluliput tulee jakaa osallistujille ennen sisääntuloa jäähalliin.

AITIOTARJOILUT, TILAUKSET JA ERITYSRUOKAVALIOTOIVEET:

Helsingin Jäähallin ravintolapalveluista vastaa Restel Ravintolat. Ruoka- ja juomatilaukset tulee tehdä viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen ottelua Restelin Helsingin jäähallin myyntipalveluun.

Tilaukset ja erityisruokavaliotoiveet: 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi

Myyntipalvelu on avoinna ma-pe klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Tutustu aitiotarjoiluihin tästä.

Mahdolliset lisätilaukset ottelun aikana voitte tehdä Restelin päivystysnumerosta, puh. 040 707 5412.

OHJELMA:

Ennen peliä aitiovieraillamme on mahdollisuus osallistua Päivän Skabaan. Kilpailu on aitiokohtainen ja aitioseurue huolehtii itse kilpailun toteuttamisesta. HIFK toimittaa aitioon Päivän Skaba -palkinnon. Lisätietoja kilpailusta saatte klubihenkilökunnaltamme tullessanne aitioon.

KORONAVILKKU-SOVELLUS:

Pyydämme seuruettanne lataamaan matkapuhelimiinne Koronavilkku-applikaation.

Mikäli Helsingin jäähallissa tulee ottelutapahtuman aikana korona-altistumisia annamme viranomaisille meille ilmoitetun yhteyshenkilön tiedot mahdollista jäljittämistä varten. Annathan terveysviranomaisille tällöin seurueessasi olleiden tiedot.

PYSÄKÖINTI:

Jos saavut peliin autolla, jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

VIP-parkkialue on myös avoinna VIP-parkkikortin haltijoille ottelupäivinä. VIP-parkkikortti tulee jättää autossa näkyvälle paikalle.

Huolehditaan toinen toisistamme ja nautitaan Nordiksella turvallisesti huippukiekosta. Lämpimästi tervetuloa aitiovieraaksemme!