logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

IRTOLIPUN OSTANEET

Tervetuloa Nordikselle katsomaan HIFK:n otteluita!

TURVALLISESTI NORDIKSELLA:

HIFK:n kotiotteluissa ja Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

 • Tule matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana
 • Lataa Koronavilkku-sovellus kännykkääsi
 • Tule ajoissa
 • Säilytäthän turvavälin (1–2 m) katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa
 • Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttöä. Päätös edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatiotyöryhmän suositukseen.
 • Kasvomaskin käyttöä edellytetään ilman poikkeuksia kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.
 • Terveysviranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä välttämään yleisötilaisuuksiin osallistumista. Riskiryhmään kuuluva henkilö on itse vastuussa siitä, että tekee henkilökohtaisen riskiarvionsa ja toimii sen mukaan.
 • Käytäthän jäähallin käytävillä olevia käsidesiautomaatteja ja huolehdithan muutenkin käsi- ja yskimishygieniasta
 • Vältä jonottamista ja hyödynnä kioski- ja ravintolapalveluita sekä vessoja pelin aikana. Pääset takaisin katsomopaikallesi pelin ollessa käynnissäkin
 • Huolehditaan yhdessä toinen toisistamme

LOHKOT:

Helsingin jäähallin katsomo- ja yleisöalueet on jaettu lohkoihin. Oman lohkosi näet ottelulipustasi.

Liikkuminen jäähallissa on rajoitettu omaan lohkoon ja esim. jäähallin kiertäminen erätaukojen aikana ei ole mahdollista.

KATSOMOPAIKAT:

Ottelulippuusi merkitty istumapaikka on käytössäsi. Huomioithan kuitenkin turvavälit eri seurueiden välillä. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta – tässä tarvitsemme myös sinun apuasi! Turvavälin lisäksi on tärkeää, että käytämme ottelutapahtuman aikana kasvomaskeja.

Mikäli istumapaikkasi ympärillä on muita seurueita ja turvaväli ei toteudu, voit vaihtaa paikkaa oman lohkosi sisällä.

 • Olemme varanneet jokaiseen lohkoon hyvin ylimääräistä tilaa, jotta sinulla ja kaikilla muillakin on mahdollisuus turvavälien säilyttämiseen
 • Jos vaihdat paikkaa, niin huomioithan, ettet istu kausikorttilaisen paikalle. Kausikorttilaisten paikat on merkitty penkkeihin tarralla.
 • Mikäli vaihdat katsomopaikkaasi ja satut istumaan toisen irtolipunostaneen paikalle, annathan hänen istua tässä ja ota käyttöösi muu vapaana oleva katsomopaikka.

HIFK:n toimiston väki ja tapahtuman järjestyksenvalvojat ovat apunasi ja opastavat sinua mielellään tyhjemmille katsomoalueille. Älä epäröi kysyä apuja!

SISÄÄNKÄYNNIT OMAN LOHKOSI MUKAAN:

Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäynti. Tiedon sisäänkäynnistäsi löydät ottelulipustasi. Tutustuthan ao. karttaan ennen jäähallille tuloa, niin löydät oikean sisäänkäynnin helpommin. Jokainen sisäänkäynti on merkitty selkein opastein. Sisäänkäynti aukeaa tuntia ennen kotiottelun alkua.

RAVINTOLA- JA KIOSKIPALVELUT

Jokaisessa lohkossa ravintola- ja kioskipalvelut ovat ottelupäivänä avoinna. Kioskipisteissä on myynnissä mm. hodarit, nakkimukit, jäätelöt ja popcornit. Lisäksi kussakin lohkossa on myynnissä myös ruokaisampi vaihtoehto. Jokaisesta myyntipisteestä on ostettavissa alkoholittomia virvokkeita ja miedompia alkoholijuomia. Lohkossa on myös myyntipiste, joka on varustettu laajemmalla alkoholivalikoimalla.

Käytävillä istumapaikat ja pystypöydät on varattu ensisijaisesti alkoholista nauttiville asiakkaille. Ruokailijoiden toivomme herkuttelevan mahdollisuuksien mukaan omilla paikoillaan katsomossa.

HIFK SHOP:

HIFK Shopin myyntipisteet palvelevat lohkoissa A, B, C ja D. E- ja F-lohkojen katsojia HIFK Shopin myymälä palvelee ennen ottelua. Myymälä sijaitsee jäähallin ison parkkialueen puolella oikeanpuoleisessa toimistosiivessä. Tutustu HIFK Shopin kasvomaskeihin tästä.

WC:T & TUPAKOINTIALUE:

A-, B-, C- ja D-lohkoissa käytävillä olevat WC-tilat ovat käytössä. E- ja F-lohkojen WC-tilat löytyvät alakerrasta, jonne on kulku lohkon päädyistä. Tupakointialue sijaitsee jokaisen lohkon oman sisäänkäynnin edustalla. Huomioithan, että tupakointi on mahdollista vain erätaukojen aikana.

PYSÄKÖINTI:

Jos saavut peliin autolla, jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

Huolehditaan toinen toisistamme ja nautitaan Nordiksella turvallisesti huippukiekosta.

Lämpimästi tervetuloa HIFK:n kotiotteluihin!