logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

LOHKO B – KAUSIKORTTILAINEN

Tervetuloa Nordikselle katsomaan HIFK:n otteluita! Kausikorttisi on voimassa runkosarjan 2020-2021 aikana pelattavissa HIFK:n kotiotteluissa. Kiitos, että olet mukana!

TURVALLISESTI NORDIKSELLA:

HIFK:n kotiotteluissa ja Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

 • Tule matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana
 • Lataa Koronavilkku-sovellus kännykkääsi
 • Tule ajoissa
 • Säilytäthän turvavälin (1-2 m) katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa
 • Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttöä. Päätös edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatiotyöryhmän suositukseen.
 • Kasvomaskin käyttöä edellytetään ilman poikkeuksia kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.
 • Terveysviranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä välttämään yleisötilaisuuksiin osallistumista. Riskiryhmään kuuluva henkilö on itse vastuussa siitä, että tekee henkilökohtaisen riskiarvionsa ja toimii sen mukaan.
 • Käytäthän jäähallin käytävillä olevia käsidesiautomaatteja ja huolehdithan muutenkin käsi- ja yskimishygieniasta
 • Vältä jonottamista ja hyödynnä kioski- ja ravintolapalveluita sekä vessoja pelin aikana. Pääset takaisin katsomopaikallesi pelin ollessa käynnissäkin
 • Huolehditaan yhdessä toinen toisistamme

LOHKOT:

Helsingin jäähallin katsomo- ja yleisöalueet on jaettu lohkoihin. Sinun kausikorttipaikkasi on lohkossa B.

B-lohkoon kuuluvat seuraavissa katsomoissa ja katsomopaikoille kausikortin hankkineet katsojat:

 • A7-katsomo: paikat 22-26, 35-39, 48-52, 61-68, 77-85, 92-97, 104-110, 117-124, 131-139, 150-160, 171-182, 197-209
 • B1-katsomo kokonaan
 • B2-katsomo kokonaan
 • B3-katsomo kokonaan
 • B4-katsomo kokonaan
 • B5-katsomo kokonaan
 • C1-katsomo: seisomakatsomon puoli (paikat: 49-53, 62-66, 75-79, 88-92, 99-104, 111-117, 124-131, 138-147, 158-168, 179-190)

Liikkuminen jäähallissa on rajoitettu omaan lohkoon ja esim. jäähallin kiertäminen erätaukojen aikana ei ole mahdollista.

KATSOMOPAIKAT:

Oma kausikorttipaikkasi on käytössäsi. Huomioithan kuitenkin turvavälit eri seurueiden välillä. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta – tässä tarvitsemme myös sinun apuasi! Turvavälin lisäksi on tärkeää, että käytämme ottelutapahtuman aikana kasvomaskeja.

Mikäli kausikorttipaikkasi ympärillä on muita seurueita ja turvaväli ei toteudu, voit vaihtaa paikkaa oman lohkosi sisällä.

 • Olemme varanneet B-lohkoon runsaasti ylimääräisiä katsomopaikkoja ja B-lohko on vain kausikorttilaisten käytössä, jotta sinulla ja kaikilla muilla on mahdollisuus turvavälien säilyttämiseen
 • Jos vaihdat paikkaa, niin huomioithan, ettet istu toisen kausikorttilaisen paikalle. Kausikorttilaisten paikat olemme merkinneet penkkeihin tarralla.

HIFK:n toimiston väki ja tapahtuman järjestyksenvalvojat ovat apunasi ja opastavat sinua mielellään tyhjemmille katsomoalueille. Älä epäröi kysyä apuja!

SISÄÄNKÄYNTI: LOHKO B

B-lohkon katsojille on oma sisäänkäynti, jonne on kulku Nordenskiöldinkadun puolelta jalkapallokentän vierustaa seuraten. Sisäänkäynti on merkitty Lohko B -opastein. Muista sisäänkäynneistä ei ole mahdollista tulla halliin sisään. Sisäänkäynti aukeaa kausikorttilaisille tuntia ennen kotiottelun alkua.

RAVINTOLA- JA KIOSKIPALVELUT

B-lohkon ravintola- ja kioskipalvelut ovat ottelupäivänä käytössäsi. Olemme laajentaneet ravintola-aluetta Brewer’s Streetin puolelle ja ulos. Kioskipisteissä on myynnissä mm. hodarit, nakkimukit, jäätelöt ja popcornit. Lisäksi lohkossa on myynnissä myös ruokaisampi vaihtoehto, pizzaa. Myyntipisteistä on ostettavissa alkoholittomia virvokkeita ja miedompia alkoholijuomia. Lohkossa on myös myyntipiste, joka on varustettu laajemmalla alkoholivalikoimalla.

Käytävillä istumapaikat ja pystypöydät on varattu ensisijaisesti alkoholista nauttiville asiakkaille. Ruokailijoiden toivomme herkuttelevan mahdollisuuksien mukaan omilla paikoillaan katsomossa.

HIFK SHOP

B-käytävällä, B1-katsomon läheisyydessä, sijaitsee HIFK Shopin myyntipiste, joka palvelee katsojia ottelutapahtuman aikana. Tutustu HIFK Shopin kasvomaskeihin tästä.

WC:T & TUPAKOINTIALUE:

B-käytävän WC-tilat ovat käytössä. Tupakointialue sijaitsee Lohkon B sisäänkäynnin edustalla ja on avoinna erätaukojen aikana.

PYSÄKÖINTI:

Jos saavut peliin autolla, jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

MOBIILIKAUSIKORTTI JA KAUSIKORTIN LAINAAMINEN:

Digitaalinen kausikortti on käytössäsi ja löydät tämän HIFK:n omasta mobiilisovelluksesta.

Voit myös lainata kausikorttiasi eteenpäin, jos et itse pääse otteluun. Lainatessasi kausikorttisi huolehdithan, että kortin lainaaja saa tiedon, mikäli Helsingin jäähallissa todetaan altistumistapaus ottelutapahtuman yhteydessä. Pyydäthän myös kausikortin lainajaa lataamaan Koronavilkku-sovelluksen matkapuhelimeen, jotta mahdollinen jäljittäminen on helpompaa.

Huolehditaan toinen toisistamme ja nautitaan Nordiksella turvallisesti huippukiekosta. Lämpimästi tervetuloa HIFK:n kotiotteluihin!

Kausikorttiasioissa sinua auttavat Marjo Kuhta ja Marianna Auru (puh. 09 4777 020, office@hifk.fi).