logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

MARIO’S CLUB

Tervetuloa Nordikselle katsomaan HIFK:n otteluita ja nauttimaan Mario’s Clubin palveluista! Mario’s Club palvelee tällä hetkellä kausi- ja ottelukohtaisia asiakkaitamme.

TURVALLISESTI NORDIKSELLA:

HIFK:n kotiotteluissa ja Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

 • Tule matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana
 • Lataa Koronavilkku-sovellus kännykkääsi
 • Tule ajoissa
 • Säilytäthän turvavälin (1-2 m) katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa
 • Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttöä. Päätös edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmän suositukseen.
 • Kasvomaskin käyttöä edellytetään ilman poikkeuksia kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.
 • Terveysviranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä välttämään yleisötilaisuuksiin osallistumista. Riskiryhmään kuuluva henkilö on itse vastuussa siitä, että tekee henkilökohtaisen riskiarvionsa ja toimii sen mukaan.
 • Käytäthän jäähallin käytävillä olevia käsidesiautomaatteja ja huolehdithan muutenkin käsi- ja yskimishygieniasta
 • Vältä jonottamista ja esim. vessoja pelin aikana. Pääset takaisin katsomopaikallesi pelin ollessa käynnissäkin
 • Huolehditaan yhdessä toinen toisistamme

 TURVALLISESTI MARIO’S CLUBILLA:

 • Mario’s Clubin vieraskapasiteettia on pienennetty, jotta seurueiden välillä on mahdollista säilyttää turvavälit
 • Henkilökunta käyttää vastaanottopisteellämme ja tarjoilutarvittavia suojavarusteita
 • Edellytämme kaikilta katsojilta kasvomaskin käyttöä. Päätös edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmän suositukseen.

MARIO’S CLUBIN VIP-PAKETTI:

VIP-pakettiinne kuuluu kausikortti / ottelulippu hyviltä katsomopaikoilta ja kolmen ruokalajin illallinen. Juomatarjoilun ravintoloitsijamme Restel veloittaa teiltä erikseen kiekkoillan päätteeksi.

LOHKOT JA SISÄÄNKÄYNTI:

Helsingin jäähallin katsomo- ja yleisöalueet on jaettu lohkoihin. Mario’s Clubin vieraat kuuluvat lohkoon E. Liikkuminen jäähallissa on rajoitettu omaan lohkoon ja esim. jäähallin kiertäminen erätaukojen aikana ei ole mahdollista.

Mario’s Clubin vieraille ja muille E-lohkon katsojille on oma sisäänkäynti, joka sijaitsee Nordenskiöldinkadun puolella lipputankojen vieressä ylätasanteella. Muista sisäänkäynneistä ei ole mahdollista tulla halliin sisään. Sisäänkäynti aukeaa Mario’s Clubin vieraille 1,5 tuntia ennen kotiottelun alkua.

KATSOMOPAIKAT:

Kausikorttipaikkanne / ottelulippuun merkityt katsomopaikkanne ovat seurueenne käytössä. Huomioittehan kuitenkin turvavälit eri seurueiden välillä. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta – tässä tarvitsemme myös teidän apuanne! Turvavälin lisäksi on tärkeää, että käytämme ottelutapahtuman aikana kasvomaskeja.

Mikäli katsomopaikkojenne ympärillä on muita seurueita ja turvaväli ei toteudu, voitte vaihtaa paikkaa oman lohkonne sisällä.

 • Olemme varanneet C-lohkoon runsaasti ylimääräisiä katsomopaikkoja, jotta seurueellanne on mahdollisuus turvavälien säilyttämiseen
 • Jos vaihdatte paikkaa, niin huomioittehan, ettette istu kausikorttilaisen paikalle. Kausikorttilaisten paikat olemme merkanneet penkkeihin tarralla.
 • Tulemme myymään tiettyihin E-lohkon katsomoihin myös jonkin verran irtolippuja. Mikäli vaihdatte katsomopaikkaanne ja satutte istumaan irtolipunostaneen paikalle, annattehan hänen istua tässä ja otatte käyttöönne muut vapaana olevat katsomopaikat.

HIFK:n toimiston väki ja tapahtuman järjestyksenvalvojat ovat apunanne ja opastavat teitä mielellään tyhjemmille katsomoalueille. Älä epäröi kysyä apuja!

KAUSIKORTIT / OTTELULIPUT:

Jokaisen Mario’s Clubin vieraan tulee näyttää kausikorttia tai ottelulippua Lohkon E -sisäänkäynnillä jäähallin tullessa. Mario’s Clubin kortti / lippu tulee puolestaan näyttää aina klubille tullessaan. Tämän vuoksi suosittelemme, että jaatte kortit / liput ottelun ajaksi vieraillenne. Näin siirtymiset katsomopaikkojen ja Mario’s Clubin välillä sujuvat mukavasti koko illan ajan.

Toimitamme ottelukohtaisen Mario’s Club -vierailun hankkineille ottelu- ja Mario’s Club -liput sähköpostitse viimeistään päivää ennen ottelua.

MARIO’S CLUBIN AUKIOLO:

Mario’s Club aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua ja palvelee asiakkaitamme myös ottelun ajan sekä tunnin pelin jälkeen.

TARJOILUT:

Mario’s Clubilla tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen. Alku- ja pääruoka tarjoillaan klubilla ennen ottelua ja jälkiruoka ensimmäisellä erätauolla. Juomatarjoilu jatkuu puolen tunnin ajan pelin päättymisestä. Juomatarjoilun ravintoloitsijamme Restel veloittaa kiekkoiltojen päätteeksi.

Tutustu Mario’s Clubin menun tästä. Näet oikean pelipäivän kohdalta kyseisen ottelun menun.

ERITYISRUOKAVALIOT:

Ilmoitathan mahdollisista eritysruokavalioista etukäteen Restelille: Ravintolat.Helsinginjaahalli@restel.fi

WC:T & TUPAKOINTIALUE:

A-käytävän WC-tilat ovat käytössä, kulku Lohko E päädyistä. Tupakointialue sijaitsee Lohkon E sisäänkäynnin edustalla ja on avoinna erätaukojen aikana.

PYSÄKÖINTI:

Jos saavut peliin autolla, jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

VIP-parkkialue on avoinna VIP-parkkikortin haltijoille. VIP-parkkikortti tulee jättää autossa näkyvälle paikalle.

KORONAVILKKU-SOVELLUS:

Pyydämme seuruettanne lataamaan matkapuhelimiinne Koronavilkku-applikaation.

Mikäli Helsingin jäähallissa tulee ottelutapahtuman aikana korona-altistumisia annamme viranomaisille meille ilmoitetun yhteyshenkilön tiedot mahdollista jäljittämistä varten. Annattehan terveysviranomaisille tällöin seurueessanne olleiden tiedot.

Huolehditaan toinen toisistamme ja nautitaan Nordiksella turvallisesti huippukiekosta. Lämpimästi tervetuloa Petoklubille!