logologo
HIFKSport
ti 13.04.2021 klo 18:30

PETOKLUBIN KAUSIASIAKKAAT

Tervetuloa Nordikselle katsomaan HIFK:n otteluita ja nauttimaan Petoklubi by Samsungin palveluista! Petoklubi palvelee tällä hetkellä vain kausiasiakkaita.

TURVALLISESTI NORDIKSELLA:

HIFK:n kotiotteluissa ja Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

 • Tule matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana
 • Lataa Koronavilkku-sovellus kännykkääsi
 • Tule ajoissa
 • Säilytäthän turvavälin (1-2 m) katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa
 • Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttöä. Päätös edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatiotyöryhmän suositukseen.
 • Kasvomaskin käyttöä edellytetään ilman poikkeuksia kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Sitä nuoremmat käyttävät kasvomaskia oman harkinnan mukaan.
 • Terveysviranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä välttämään yleisötilaisuuksiin osallistumista. Riskiryhmään kuuluva henkilö on itse vastuussa siitä, että tekee henkilökohtaisen riskiarvionsa ja toimii sen mukaan.
 • Käytäthän jäähallin käytävillä olevia käsidesiautomaatteja ja huolehdithan muutenkin käsi- ja yskimishygieniasta
 • Vältä jonottamista ja hyödynnä kioski- ja ravintolapalveluita sekä vessoja pelin aikana. Pääset takaisin katsomopaikallesi pelin ollessa käynnissäkin
 • Huolehditaan yhdessä toinen toisistamme

 TURVALLISESTI PETOKLUBI BY SAMSUNGIN -TILOISSA:

 • Petoklubin vieraskapasiteettia on pienennetty, jotta turvavälien säilyttäminen on mahdollista
 • Olemme lisänneet Petoklubille sisäänkäyntejä, jotta erityisesti erätauoilla pystymme vähentämään jonojen muodostumista
 • Tarjoiluissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuusasioihin ja esim. buffetissa ottimia vaihdetaan usein
 • Petoklubille on varattu pöytä- ja tuolipaikkoja
 • Useampi kahvipiste
 • Henkilökunta käyttää sisäänkäynneillä ja tarjoilutehtävissä tarvittavia suojavarusteita. Edellytämme kasvomaskin käyttöä Petoklubilla.

PETOKLUBI BY SAMSUNGIN VIP-PAKETTI:

VIP-pakettiinne kuuluu kausikortti hyviltä katsomopaikoilta ja buffet-ruokailu. Juomatarjoilun ravintoloitsijamme Restel veloittaa teiltä erikseen kiekkoillan päätteeksi.

LOHKOT JA SISÄÄNKÄYNTI:

Helsingin jäähallin katsomo- ja yleisöalueet on jaettu lohkoihin. Petoklubilaiset kuuluvat lohkoon C. Liikkuminen jäähallissa on rajoitettu omaan lohkoon ja esim. jäähallin kiertäminen erätaukojen aikana ei ole mahdollista.

Petoklubilaisille ja C-lohkon muille katsojille on oma sisäänkäynti, joka sijaitsee jäähallin ison parkkialueen puolella ja on merkitty Lohko C -opastein. Muista sisäänkäynneistä ei ole mahdollista tulla halliin sisään. Sisäänkäynti aukeaa tuntia ennen kotiottelun alkua.

KATSOMOPAIKAT:

Kausikorttipaikkanne ovat seurueenne käytössä. Huomioittehan kuitenkin turvavälit eri seurueiden välillä. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta – tässä tarvitsemme myös teidän apuanne! Turvavälin lisäksi on tärkeää, että käytämme ottelutapahtuman aikana kasvomaskeja.

Mikäli kausikorttipaikkojenne ympärillä on muita seurueita ja turvaväli ei toteudu, voitte vaihtaa paikkaa oman lohkonne sisällä.

 • Olemme varanneet C-lohkoon runsaasti ylimääräisiä katsomopaikkoja, jotta seurueellanne on mahdollisuus turvavälien säilyttämiseen
 • Jos vaihdatte paikkaa, niin huomioittehan, ettette istu toisen kausikorttilaisen paikalle. Kausikorttilaisten paikat olemme merkanneet penkkeihin tarralla.
 • Tulemme myymään C-lohkossa tiettyihin katsomoihin jonkin verran irtolippuja. Mikäli vaihdat katsomopaikkaasi ja satut istumaan irtolipunostaneen paikalle, annathan hänen istua tässä ja ota käyttöösi muu vapaana oleva katsomopaikka.

HIFK:n toimiston väki ja tapahtuman järjestyksenvalvojat ovat apunanne ja opastavat teitä mielellään tyhjemmille katsomoalueille. Älä epäröi kysyä apuja!

KAUSIKORTIT JA PETOKLUBI-KORTIT:

Kiekkoillan aikana Petoklubin kausikortti / ottelukohtainen lippu on henkilökohtainen ja tällä voi illan aikana klubilla vierailla vain yksi henkilö. Klubihenkilökuntamme rekisteröivät Petoklubin kausikorttinne / lippunne saapuessanne klubille.

 PETOKLUBIN AUKIOLO:

Petoklubi aukeaa tuntia ennen ottelun alkua ja palvelee asiakkaitamme myös ottelun ajan sekä pelin jälkeen. Arkipeleissä (su-to) Petoklubi on pelin jälkeen avoinna puoli tuntia. Viikonloppupeleissä (pe-la) Petoklubi on ottelun jälkeen avoinna tunnin ajan.

 TARJOILUT JA ERITYISRUOKAVALIOT:

Petoklubilla buffetpöydät (buffeteissa kolme aloituspistettä) ovat katettuina ovien avautuessa. Lämmin ruoka tarjoillaan ennen ottelua, joten saavuthan Petoklubille hyvissä ajoin. Ensimmäisellä erätauolla pöytään katetaan pientä makeaa. Ottelukohtaisen menun näet tästä.

Jotta pystymme palvelemaan seuruettanne entistä paremmin, ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen osoitteeseen: ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi

Paikan päällä erityisruokavalioista voi kysyä suoraan tarjoilijalta.

JUOMATARJOILUT:

Petoklubin juomavalikoimaan kuuluu puna- ja valkoviinit, olut, siideri, lonkero ja virvokkeet sekä kahvi ja tee. Petoklubilla on myynnissä myös rajoitettu valikoima väkeviä juomia.

Juomista virvokkeet, kahvi ja tee ovat maksuttomia. Muut juomatarjoilut ravintoloitsijamme Restel veloittaa asiakas- / tilauskohtaisesti. Petoklubilla on juomille klubihinnat.

Kausiasiakkaana voit sopia juomatarjoilusta (käytänteet & veloitus) Restelin kanssa. Restelin myyntipalvelun tavoitat: Arkisin klo 9.00-16.00, puh. 020 799 4040 / ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi

Arkipeleissä (su-to) ottelun jälkeen ei ole juomatarjoilua. Viikonloppupeleissä (pe-la) juomatarjoilu jatkuu ottelun jälkeen 30 minuutin ajan.

WC:T & TUPAKOINTIALUE:

C-käytävän WC-tilat ovat käytössä. Tupakointialue sijaitsee Lohkon C sisäänkäynnin edustalla ja on avoinna erätaukojen aikana.

PYSÄKÖINTI:

Jäähallin maksulliset pysäköintialueet ovat käytettävissä. Pysäköintimaksun voi suorittaa joko Easypark- tai Parkman-applikaatioilla tai alueilla oleviin parkkimittareihin.

VIP-parkkialue on myös avoinna VIP-parkkikortin haltijoille ottelupäivinä. VIP-parkkikortti tulee jättää autossa näkyvälle paikalle.

KORONAVILKKU-SOVELLUS:

Pyydämme seuruettanne lataamaan matkapuhelimiinne Koronavilkku-applikaation.

Mikäli Helsingin jäähallissa tulee ottelutapahtuman aikana korona-altistumisia annamme viranomaisille meille ilmoitetun yhteyshenkilön tiedot mahdollista jäljittämistä varten. Annathan terveysviranomaisille tällöin seurueessasi olleiden tiedot.

Huolehditaan toinen toisistamme ja nautitaan Nordiksella turvallisesti huippukiekosta. Lämpimästi tervetuloa Petoklubille!