logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: 40 minuuttia ei riittänyt – pinnat jäi Poriin

Ässät-IFK 3-2 (1-1, 0-1, 2-0)

IFK palasi maajoukkuetauolta takaisin kaukaloon ja Porissa kaksi ensimmäistä erää pelin intensiteetti oli vertaansa vailla. Myös molemmat veskarit olivat Isomäen illassa loistavalla pelipäällä, ja niin Ville Husson kuin Andreas Bernardinkin tämän iltaisia torjuntoja tullaan varmasti näkemään Nelosen huipputorjunnoissa. Kolmannessa erässä isännät kuitenkin nousi ensin rinnalle ja sen jälkeen ohi.

Matsi alkoi värikkäästi, ja vain kolmen peliminuutin jälkeen Matt Generous ja Josh Gratton pudottivat hanskat ja ottivat yhteen keskiympyrässä. Molemmille tilanteesta suihkukomennus. Nahinat eivät suinkaan jääneet tähän, vaan läpi ensimmäisen ja toisen erän jokainen tilanne pelattiin loppuun. Kummallakin maalilla maalivahdin työrauhaa puolustettiin asianmukaisin keinoin. Ottelun avausmaalista vastasi IFK. Miihkali Tepon loistavasta esityöstä Robert Leino iski liigakautensa ensimmäisen osuman. Ässät tuli kuitenkin vielä hetkeä myöhemmin tasoihin ja erätauolle lähdettiin 1-1-lukemista.

Toisessa erässä IFK oli niskan päällä ja onnistuikin luomaan useita pitkiä hyökkäksiä porilaisten päätyyn. Toinen erä vaikutti jo pitkään maalittomalta, kunnes Jasse Ikonensai roikkukiekon Siim Liivikin lavasta siniviivalle, pääsi osittain läpi ja nosti kiekon yläpesään. Näin IFK pääsi lähtemään viimeiseen erään yhden maalin johtoasemassa.

Kolmannessa erässä Ässät nousi kuitenkin kuskin paikalle ja onnistui maalinteossa kahteen otteeseen osin vierailijoiden virheidenkin ansioista. Ensin Jarno Kärki toi kotijoukkueen tasoihin, ja ajassa 53.04 Ässät siirtyi 3-2-johtoon. IFK haki vielä tasoitusta ilman veskaria, mutta tänään siinä ei onnistuttu ja pisteet jäivät Poriin.

Ottelun tilastot.

Maalit ja huippuhetket näet tästä.

IFK matkaa vielä tänään takaisin Stadiin ja huomenna pelit jatkuvat himassa. Ei muuta kuin leuka ylös ja sarjanousijan kaatoon!

IFK-KooKoo perjantaina kello 18.30. Liput voit ostaa tästä.

Näytä kaikki uutiset