HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Saarelainen tykitti kaksi – IFK jyräsi Luganon avauserässä

IFK-HC Lugano 4-2 (3-0, 1-1, 0-1)

Kauden viimeisessä harjoitusmatsissaan IFK teki selvää jälkeä sveitsiläisestä HC Luganosta. Alppimaan kärkiseuroihin kuuluva Lugano jäi heti alussa IFK:n jalkoihin, kun kotijoukkue tulitti avauserässä kolme maalia. Ottelu pelattiin Tikkurilan Trio-areenalla.

Miro Saarelainen ampui IFK:n kaksi ensimmäistä maalia. Laitahyökkääjä sai kaksi maalipaikkaa lähietäisyydeltä ja verkko pölähti molemmilla kerroilla. Kolmannen maalin ujutti veskarin längistä Joonas Rask.

Toisessa erässä IFK jatkoi myllytystä ja Corey Elkins vei stadilaiset 4-0-johtoon upean syöttelyn jälkeen.

HC Lugano kavensi toisen erän lopulla ja tuli kolmannessa erässä kahden maalin päähän, mutta IFK:n puolustus kesti upean matsin pelanneen veskarin Kevin Lankisen johdolla.

IFK:n seuraava ottelu on perjantaina, kun edessä on CHL:n lohkovaiheen ensimmäinen kotiottelu. Nordikselle saapuu vieraaksi sveitsiläinen EV Zug, joka voitti IFK:n viime perjantaina kotonaan 2-1.

Ottelu sisältyy IFK:n kausikorttiin. Ottelulippuja voit ostaa Ticketmasterista.