HIFKPelicans
la 28.09.2024 klo 17:00

Tänään mennään taas: IFK:lla ensimmäinen ottelupallo

JYP-IFK alkaa kello 18.30. Tässä IFK:n kokoonpano.

Semifinaalisarjan kuudes matsi pelataan tänä iltana Jyväskylässä ja IFK:lla on ensimmäinen tilaisuus edetä finaaleihin. Perjantain 5-3-voiton myötä sarja on tilanteessa 3-2 ja jatkoon pääsee neljällä voitolla. Sarja on edennyt tähän mennessä kotivoittojen merkeissä ja nyt IFK hakee ensimmäistä vierasvoittoaan.

Edellisessä Jyväskylän pelissä kotijoukkue sai vahvan startin ja johti kolmen minuutin jälkeen 3-0. Johtoasemaan pääsemistä jeesasi IFK:n kaksi jäähyä, joiden aikana JYP iski kaksi maalia. Siitä eteenpäin IFK hallitsi peliä ja oli kolmannen erän lopulla todella lähellä tasoittaa. Perjantaina Nordiksella kaukalossa oli vain yksi joukkue, sillä IFK karkasi reilussa 21 minuutissa 4-0-johtoon. JYP pyristeli loppua kohti vastaan, mutta IFK hoiti homman tyylillä kotiin.

IFK:n joukkue lähti sunnuntaina Jyväskylään valmistautumaan tämän illan matsiin. Kokoonpanossa on yksi muutos sitten perjantain. Thomas Nykopp on kehissä ja pelaa Micke Åstenin ja Tomi Tuomiston keskellä.

Matsia voit seurata Ruutu-palvelusta tai voit kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella.

IFK:N KOKOONPANO