logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Ari-Pekka Selin: Nyt tarvitaan kärsivällisyyttä

play

IFK:n alkukausi Liigassa on lähtenyt tulosten valossa vaisusti liikkeelle, sillä tilillä on vasta yksi voitto. Viidestä tappiosta neljä on tullut maalin erolla. Vaunut heiluvat vähän, mutta juna kulkee oikeaan suuntaan. Joukkue tekee jatkuvasti oikeita asioita kaukalossa ja kärsivällisen työnteon kautta maalejakin alkaa väistämättä tulla.

Heikosta pistesaldosta huolimatta IFK:n pelaamisessa on näkynyt paljon hyviä elementtejä. Pelaajat ovat luoneet paljon maalipaikkoja, mutta vain maalit puuttuvat. Puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla ja Atte Engren on antanut joukkueelle jokaisena iltana mahdollisuuden voittoon. IFK on neljässä viime matsissaan päästänyt yhteensä vain seitsemän maalia. Se on määrä, joka antaa joukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta.

HIFK TV haastatteli päävalmentaja Ari-Pekka Seliniä torstain treenien jälkeen. Mitä mieltä Selin on joukkueen alkukaudesta? Katso Atun haastattelu.

IFK:n ottelut jatkuvat perjantaina, kun Jukurit saapuu Nordikselle. Osta liput kello 18.30 alkavaan otteluun Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset