logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK Live ja KOFF esittää: Olavi Uusivirta 22.8.

Liput myynnissä nyt!

HIFK Live järjestää yhteistyössä KOFF:n kanssa Olavi Uusivirran ulkoilmakeikan lauantaina 22.8. Helsingin jäähallin edustalla. Tapahtuma on K-18 ja lippuja on saatavilla rajoitetusti. Lippukauppaan tästä! 

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään, kuten ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa” sekä ”Kesäyön uni”. Muusikon uran lisäksi monilahjakas Uusivirta on tuttu näky valkokankailla, TV-ruuduilla ja teatterilavoilla.

Mukaansa tempaavan live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rummuissa Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön kerta toisensa jälkeen.

Olavi Uusivirran tuorein julkaisu on kesäkuussa 2020 julkaistu, suomiklassikoita sisältävä Lauantain toivotut -levy, jonka kappaleet kuultiin ensimmäistä kertaa Olavi Uusivirran ja hänen yhtyeensä esittäminä Ylen Olohuone-ohjelmassa. Erityislaatuinen keikka saavutti suuren suosion. Albumi Lauantain toivotut on myös kunnianosoitus Uusivirran musiikilliselle esikuville.

Illan ohjelman aloittaa Pietarinkadun Oilersin oma urheilu- ja viihdemaailman tähdistä koostuva yhtye, joka esiintyy joukkueen järjestämien hyväntekeväisyysotteluiden jälkeisissä voitonjuhlissa.

 

HIFK Live -tapahtumassa yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on erittäin tärkeää ja tästä syystä noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvallisen tapahtuman ja konserttikokemuksen luomisessa. Tapahtuma-alue on pinta-alaltaan laaja ja mahdollistaa reilujen turvavälien säilyttämisen. Katsomopaikat ovat numeroimattomia seisomapaikkoja.

Muistutamme yleisöä tapahtuman aikana turvaväleistä ja toivomme yleisön muutenkin noudattavan vallitsevia hygieniaohjeistuksia esim. käsienpesusta ja yskimisestä. Tapahtuma-alueella on käsidesipisteitä ja wc-tiloissa on mahdollisuus käsienpesuun. Jokaisen paikalla olijan on huolehdittava omasta ja muiden terveydestä. Tapahtumaan ei saa tulla koronavirusoireisena tai muutoin sairaana. Viranomaiset suosittelevat riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötapahtumia.

Pyörätuolia käyttävät tai muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat voivat ostaa peruslipun tapahtumaan verkkokaupasta, avustaja pääsee sisään samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeen portilla tapahtumapäivänä.

Huom. Vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Lähetämme lipunostaneille tarkempia tietoja käytännön järjestelyistä ennen tapahtumaa. Ohjeistus on luettavissa 18.8. alkaen myös osoitteesta hifk.fi.

 

Olavi Uusivirta LA 22.8.2020 Helsingin jäähallin edustalla

Portit 17:30, showtime klo 20.00
K-18
Liput 28€ sis. toimituskulun.
Ei ovimyyntiä – liput ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta

 

Tapahtuma-alueen menu

Nordis burger 10 €

Nordis burger ”Vegan” 10 €

Caesar naturel 12 €

Nacho plate 8 €

Anniskeluoikeudet

 

HIFK Live on Helsingin IFK:n uusi tapahtumakonsepti, jonka alla tullaan järjestämään keikkoja ja muita yleisötapahtumia. 

Näytä kaikki uutiset