logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tähtiravuri Mascate Match eli Massi isännöi Kalpa-ottelua 3.3.

IFK:n ja Vermo Areenan Raviliiga-hevonen Mascate Match eli Massi on tiistaina 3.3. Nordiksella pelattavan Kalpa-pelin otteluisäntä. Maaseudun Tulevaisuus ja MT Ravinetti, Suomen Hippos, Sylva ry ja Vermo Areena tuovat yhteistyössä raviurheilun ja hyväntekeväisyyden näkökulmaa peli-iltaan.

Illan vastustajan lisäksi maalaisromantiikkaa pääsee aistimaan Nordiksen pihalla ja hallin käytävillä. Otteluisännän yhteistyökumppanit tuovat mestoille shetlanninponin sekä klassikkotraktorin Valmetin 502:n.

Tiistaina Nordiksella viihdettä on tarjolla koko perheelle.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Massi on nelivuotias lämminveriravuri, josta tuli viime vuonna Suomen kiistatta seuratuin ravihevonen. Raviurheilulegenda Pekka Korven valmentama Massi niitti kansainvälistä menestystä, kun se kävi Ruotsissa voittamassa kaksi suurta E3-kilpailua ja voitti myös kotimaassaan useita suurkilpailuita. Kolmivuotiskautensa aikana Massi otti 16 kilpailussa peräti 13 voittoa ja tienasi muhkeat 370 259 euroa palkintorahoja. Massi palkittiin ravigaalassa ansaitusti vuoden parhaana kolmivuotiaana lämminverisenä.

Mikä parasta, Massi tekee myös runsaasti hyvää. Raviliigassa hevosten 3,5 vuoden aikana juoksemista palkinnoista sievoinen summa lahjoitetaan projektin päätyttyä hyväntekeväisyyteen. IFK:n ja Vermon Raviliigassa yhteistyökumppani on Sylva ry, jonka kautta osa Massin palkintorahoista lahjoitetaan syöpään sairastuneiden lasten perheiden tukemiseen.

Päätähti Massi ei pääse tiistain 3.3. peliin paikan päälle, mutta sen taustajoukot ovat vahvasti mukana. Vermon Ravikoulun hevonen ja poni ovat hallin ulkopuolella ilahduttamassa peliin tulevia. IFK tarjoaa Sylvan kautta runsaasti lippuja syövästä toipuneiden lasten perheille. Myös Massin tuhatpäinen omistajajoukko kutsutaan peliin etuhintaisella lipulla. Raviliigassa yhden hevosen omistus on jaettu tuhanteen osuuteen, ja Massin ympärille on syntynyt hieno fani-ilmiö.

– Massi on omassa luokassaan yksi kaikkien aikojen ylivoimaisimmista HIFK:laisista. Se on ollut hieno lisä IFK-perheeseen ja on ollut upeaa seurata sen menestystä. Myös se on upea asia, että pystymme tekemään hyvää tämänkin kautta, sanoo IFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson ja kutsuu kaikki ravien ystävät HIFK:n matsiin.

Näytä kaikki uutiset