Forenom matsiraportti: Ilves vahvempi rankkariskabassa

Ilves-IFK 3-2 rl. (1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0)

IFK matkusti tänään Tampereelle ja kohtasi Ilveksen viimeistä kertaa Hakametsässä. Hyvistä maalipaikoista ja runsaasta laukaisumäärästä huolimatta kotijoukkue käytti tehokkaammin paikkansa ja ratkaisi lopulta lisäpisteen rankkareilla.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 10:57, kun pirteästi läpi illan pelannu Matias Mäntykivi karkasi  laidasta läpi ja ampui kiekon yläkulmaan ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. IFK pääsi vielä ylivoimalla hakemaan tasoitusosumaa avauserässä, mutta tuloksetta.

Toisessa erässä IFK onnistui tasoittamaan ottelun 1-1:een ylivoimalla. Yohann Auvitu lähetti kiekon viivasta maalille ja Otto Paajanen ohjasi mailoineen kiekon verkkoon ajassa 35:39. Kuitenkin vain hetkeä myöhemmin Ilves siirtyi jälleen johtoon Joonas Odenin maalilla.

IFK tuli tasoihin kolmannessa erässä Miro Väänäsen ohjausmaalilla ja lopulta ratkaisua haettiin aina voittomaalikilpailusta asti. Stadilaiset eivät rankkareissa onnistuneet ja Ilves-kultakypärä Les Lancaster ratkaisi lisäpisteen Ipalle.