logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Kohti viikon viimeistä – Panokset korkealla Hämptönissä

HPK-HIFK klo 17:00.

HIFK matkustaa tänään lauantaina Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Kyseessä on stadilaisten viikon kolmas peli ja ensimmäinen vieraissa.

Matsi alkaa klo 17:00 ja C More näyttää ottelun suorana.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella ja jo kahdesti aiemmin. HIFK voitti ensimmäisen Stadissa lukemin 4–1. Viimeisin päättyi syyskuun lopussa Kerhon 3–2-voittoon.

Illan panokset ovat jälleen katossa. HIFK on hävinnyt viisi viimeisintä otteluaan ja kurssin olisi käännyttävä pian, tai kärki karkaa liian kauas.

HPK on sarjassa yhdeksän pistettä stadilaisia edellä kaksi ottelua HIFK:ta enemmän pelanneena. Myös hämeenlinnalaisilla on vaikea ajanjakso menossa, kun joukkue on pystynyt voittamaan kerran edellisissä seitsemässä ottelussaan.

Pari muutosta kokoonpanoon

HIFK tekee muutaman muutoksen kokoonpanoonsa sitten eilisen. Hyökkääjät Roni Hirvonen ja Julius Nättinen vaihtavat paikkoja ykkös- ja kakkosketjuissa.

23-vuotias puolustaja Einari Luhanka pelaa tänään kauden kolmannen Liigaottelunsa. Luhanka on ollut loukkaantuneena sivussa, mutta pääsee tänään irti Hämeenlinnassa.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

53 Niilo Halonen
40 Tomi Karhunen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 81 Iiro Pakarinen
74 Julius Nättinen – 44 Miro Väänänen – 54 Sebastian Dyk
45 Micke Åsten – 78 Jesse Seppälä – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
24 Aleksanteri Kaskimäki

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 55 Kasper Kotkansalo
83 Einari Luhanka – 57 Johan Motin
42 Eddie Larsson – 41 Otto Salin

Loukkaantuneet: Olli Palola (day-to-day), Otto Karvinen (day-to-day), Kasper Halttunen (day-to-day), Roope Taponen (1 viikko)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset