logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK ja Sylva yhdessä tärkeällä asialla – Tapiiri-maskotti jälleen saatavilla HIFK:n hallissa

HIFK:n ja Sylvan yhteinen hyväntekeväisyyspeli järjestetään 25.10. HIFK-Saipa -ottelussa, Helsingin Jäähallissa. Matsissa avauskiekon pudottajana toimii syöpää sairastanut lapsi ja ottelun aikana kerätään varoja Sylvan työhön.  

Lokakuussa vietetään Roosa nauha -kampanjaa, jonka teemana ovat tänä vuonna lasten syövät. Voit tukea syöpää sairastavia lapsia sekä heidän perheitään keskiviikon 25.10. pelissä ostamalla Roosa nauhan, Sylvan tuotteita, kuten Tapiiri-pehmoleluja, tai lahjoittamalla rahaa.

Tapiiri on Sylvan rakastettu maskotti, jonka on luonut taitelija Julia Vuori. HIFK ja Sylva julkaisevat nyt toista kertaa yhteistyössä Tapiiri-pehmolelun. Tänä syksynä Tapiiri pukeutuu pinkkiin HIFK-paitaan. Edellinen erä myytiin hetkessä loppuun. Ostamalla Tapiirin, saat pehmoisen söpön ystävän, tuet Sylvan tärkeää työtä HIFK:n kannattajana. Kaikki tuotto menee Sylvan työhön. Voit ostaa Tapiirin Jäähallilla Sylvan myyntipisteeltä tai HIFK-shopista.

Sylva ry on syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys. Sylvan pitkäaikainen tukija HIFK nostaa esiin syöpään sairastuneiden lasten asiaa vuosittain järjestettävissä otteluissa.

Sylvan Tapiiri ja HIFK kiittävät yhdessä tukijoitaan ja kannattajiaan ja toivovat että tulet mukaan nauttimaan siitä ainutlaatuisesta fiiliksestä, joka syntyy, kun jääkiekko ja vakava, tärkeä asia yhdistyvät.

Kun lapsi tai nuori sairastuu syöpään, koko perheen elämä pysähtyy. Syövästä parantuminen on matka, joka ei pääty hoitojen loppumiseen. Syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys Sylva on HIFK:n ja Liigan hyväntekeväisyyskumppani.

Anna sinäkin tukesi syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen – Sylvan MobilePay numeroon 87215

Näytä kaikki uutiset