HIFK rankkarivoittoon – Jukurit kaatui yli 7200 silmäparin edessä

HIFK - Jukurit 4-3 VL (1 - 1, 0 - 1, 2 - 1, 0 - 0, 1 - 0)

HIFK ja Jukurit kohtasivat Nordiksen keskiviikkoillassa. Olli Jokinen on saanut mikkeliläisryhmän hyvään formiin ja pisteistä taisteltiin tänäänkin aina voittomaalikilpailuun saakka. HIFK sai otteluun lentävän lähdön, kun Ilari Melart iski avausmaalin vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Kolmanteen erään tappioasemassa lähtenyt kotijoukkue löysi kuitenkin vielä uuden vaihteen viimeisessä erässä. Neljän ottelun maaliputkessa oleva Petteri Lindbohm toi HIFK:n tasoihin ja Julius Nättinen vei kauden avausosumallaan stadilaiset johtoon. Muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan päätöstä Jukurit tulivat kuitenkin tasoihin.

Jukureilla oli paremmat paikat jatkoajalla, mutta Roope Taponen otti HIFK:n maalilla isoja torjuntoja. Lopulta ottelu venyi aina rankkarikisaan asti, jossa maalinteossa onnistuivat kaikki kolme kotijoukkueen laukojaa: Kristian Vesalainen, Julius Nättinen ja Iiro Pakarinen.

Ottelu oli HIFK:n viikon ensimmäinen kotiottelu. Seuraava pelataan jo lauantaina, kun Nordikselle vieraaksi saapuu Pelicans. Otteluun on myyty jo yli 6500 lippua, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Katso alta ottelun maalikooste ja pressitilaisuus:

Näytä kaikki uutiset