HIFK:lle hieno kotivoitto tapaninpäivänä – Lundell osui kahdesti

HIFK-HPK 4-1 (1 - 1, 2 - 0, 1 - 0)

HIFK ja HPK kohtasivat perinteisessä tapaninpäivän ottelussa. Siipirikkoisena otteluun lähtenyt kotijoukkue pelasi jämäkän 60 minuuttisen ja nappasi tyylipuhtaan voiton lukemin 4-1. Voiton takuumiehinä olivat kaksi maalia iskenyt Kasper Lundell, kolme osumaa syöttänyt Miro Väänänen ja 16 kertaa HIFK:n maalilla torjunut Niko Hovinen. Nordiksen 7208-päinen yleisö rummutti tahtia läpi ottelun ja tapaninpäivän matsi sai arvoisensa päätöksen.

HIFK:lla pelanneet vuokramiehet Valtteri Koskela, Matias Lentämäki ja Santeri Hartikainen täyttivät tonttinsa mallikkaasti. Kuukauden mittaisen sopimuksen tehnyt Valtteri Kakkonen tuli niin ikään jämäkästi sisään. Ennenkin puolustajana pelannut Iiro Pakarinen luuti takalinjoilla yli 21 minuuttia.

HIFK pelaa tämän kalenterivuoden puolella vielä kaksi ottelua. Torstaina skulataan Raumalla ja lauantaina Stadissa. Tervetuloa!