HIFK:lle rankkaritappio Nordiksen perjantai-illassa

(2 - 0, 0 - 2, 1 - 1, 0 - 0, 0 - 1)

HIFK ja TPS kohtasivat perjantaina Nordiksella. Stadin jäähallissa oli hieno meininki ja yli 7800 katsojaa. HIFK oli kuskin paikalla ensimmäisen erän, mutta niin vain turkulaiset nousivat ottelun edetessä rinnalle ja aina rankkarivoittoon saakka.

Illan avausosuma nähtiin ajassa 11:07. Aleksanteri Kaskimäki tuikkasi kiekon sisään Miro Väänäsen ja Teemu Tallbergin esityöstä. 2-0-osuman iski Iiro Pakarinen HIFK:n pelatessa viidellä kolmea vastaan. Osuman alustivat Eetu Koivistoinen ja Jori Lehterä. Isäntien illan kolmannesta vastasi Teemu Tallberg, joka ampui kiekon hienosta Ilari Melartin biljardisyötöstä suoraan verkkoon. Laiha oli kuitenkin lohtu, kun TPS tasoitti numerot 3-3:een vain minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Rankkareilla TPS onnistui kahdesti ja HIFK kertaalleen. Kotijoukkueen rankkariosumasta vastasi Julius Nättinen.