Nu kör vi! – Kauden avausottelu tänään Tampereella

Tappara - HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

Pitkä odotus tulee tänään perjantaina päätökseensä, kun HIFK pääsee avaamaan omalta osaltaan Liiga-kauden 2023-2024. Sarja-avaus pelataan Tampereella Tapparan vieraana klo 18:30.

HIFK:n Liiga-pelejä voi seurata tulevalla kaudella pääkaupunkiseudulla uuden radiokanava Classic Hitsin taajuudelta 88,6 MHz. Kaikki ottelut ovat kuultavissa luonnollisesti Suppla-palvelun kautta missä tahansa.

C More näyttää illan ottelun suorana lähetyksenä klo 18:15 alkaen.

Näillä mennään

HIFK:n kokoonpanossa ei yllätyksiä nähdä. Ketjut ovat pitkälti samassa muodossa, mihin harjoituskauden viimeisissä otteluissa totuttiin. Tolppien välissä kauden avausotteluun starttaa Roope Taponen.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä ”A”
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
71 Leevi Teissala – 13 Joni Ikonen – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 40 Petteri Lindbohm
6 Tony Sund – 2 Luke Martin
33 Aron Kiviharju – 57 Johan Motin
41 Otto Salin

Loukkaantuneet: Leo Komarov (4 kuukautta), Kasper Lundell (6-8 viikkoa), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset