Oy HIFK-Hockey Ab laajentaa liiketoimintaansa

Oy HIFK-Hockey Ab on ostanut tapahtumatoimisto Red Events Oy:n.

Oy HIFK-Hockey Ab on laajentanut liiketoimintaansa ostamalla tapahtumatoimisto Red Events Oy:n. Yrityskauppa on luonnollinen askel kasvulle tapahtuma-alan toimijana.

Vuonna 2006 perustettu Red Events Oy on HIFK:n pitkäaikainen kumppani, ja yrityksen liiketoiminnan siirtyminen HIFK:n omistukseen tukee jääkiekko-ottelutapahtumien järjestämisen lisäksi syksyllä 2022 lanseerattua HIFK Live -tapahtumakonseptia.

– HIFK:lla on selkeä suuntaa kasvaa toimijana myös jääkiekon ulkopuolisissa tapahtumissa. Tapahtumien järjestäminen ja VIP- sekä hospitality-palveluista vastaaminen on osa ydintekemistämme. Yrityskauppaa on valmisteltu kesästä 2022 ja sen päätökseen vieminen oli merkittävä askel kohti tavoitettamme, HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström kertoo.

– Olen erityisen iloinen nimenomaan Red Eventsin liittyessä osaksi liiketoimintaamme. Red Events on paikallinen yritys Helsingistä, joka on toiminut ympäri Suomen yli 15 vuoden ajan. HIFK:lla ja Red Eventsillä on pitkä yhteinen historia yrityksen sekä yrityksen toimitusjohtaja Lotta Hurskaisen kanssa. Lisäksi Red Eventsin ja HIFK:n arvopohja on sama: molemmat haluamme tuoda ihmiset yhteen ja pitää heistä huolta.

Red Events Oy:n toimitusjohtaja Lotta Hurskaisella sekä itse yrityksellä on vahva side HIFK:hon ja Helsingin Jäähalliin. Hurskaisen vetämä tiimi on toiminut osana HIFK:n ottelutapahtumaa jo vuosikymmeniä. Toiminta kannatti yhtiöittää ja orastavan liiketoiminnan alulle perustettiin tapahtumatoimisto Red Events Oy. Red Events on kasvanut merkittävaksi tapahtumatuotantoja tuottavaksi ja promootiohenkilökuntaa tarjoavaksi yritykseksi. Red Eventsin vuokrahenkilökuntaverkosto on yksi valtakunnan kattavimmista.

– Olen erittäin tyytyväinen yrityskauppaan Helsingin IFK:n kanssa. Tällä tavalla pystymme kasvattamaan jo nyt monipuolista palvelutarjontaamme sekä tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaille entistä hienompia elämyksiä, kommentoi Red Eventsin toimitusjohtaja Lotta Hurskainen.

Näytä kaikki uutiset