Perjantai-ilta Turussa – Tour de Bönden viimeinen vääntö

TPS-HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK:lla on tänään perjantaina paikka päättää vierasrundi voittoon, kun joukkue haastaa TPS:n Turussa. Joukkueet kohtaavat toisensa tänään ensimmäistä kertaa tämän kauden runkosarjassa.

Ottelu alkaa klo 18:30 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ilmari Pitkänen selostaa matsin Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa.

HIFK vuokraa Niko Seppälän Kiekko-Espoosta

Eilen Porissa ottelun kesken jättänyt puolustaja ja joukkueensa kapteeni Ilari Melart ei ole tänään HIFK:n kokoonpanossa Turussa.

HIFK ja Kiekko-Espoo ovat sopineet puolustaja Niko Seppälän vuokrasopimuksesta. 25-vuotiaan puolustajan vuokrasopimus on voimassa marraskuun loppuun saakka. Seppälä pelaa HIFK:n paidassa jo tämän illan TPS-HIFK-ottelussa.

– Meillä on loukkaantumisten takia akuutti puolustajapula ja ”Sepi” on meille entuudestaan tuttu pelaaja, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Seuran oma kasvatti Niko Seppälä on ammattilaisurallaan pelannut 89 Liigan runkosarjaottelua (1+9=10) sekä 78 Mestis-matsia (7+13=20).

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

51 Juha Jääskä ”A” – 21 Jori Lehterä ”A” – 81 Iiro Pakarinen ”C”
10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 88 Joonas Rask
74 Julius Nättinen – 13 Joni Ikonen – 71 Leevi Teissala
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 24 Aleksanteri Kaskimäki
18 Teemu Tallberg

PUOLUSTAJAT

85 Niko Seppälä – 2 Luke Martin
40 Petteri Lindbohm – 41 Otto Salin
73 Joona Lehmus – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Ilari Melart (day-to-day), Einari Luhanka (day-to-day), Tony Sund (day-to-day), Kasper Lundell (3 viikkoa), Leo Komarov (3-4 kuukautta), Aron Kiviharju (4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset