logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tour de Bönde jatkuu Porissa – ”Velkojen maksun aika”

play

Ässät-HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

Tour de Bönde jatkuu tänään torstaina Porissa. Joukkue hyppäsi aamujäiden ja lounaan jälkeen Salmisaaresta Lehtimäen dösään ja kohtaa illalla Ässät Isomäellä.

Ottelu alkaa klo 18:30 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ilmari Pitkänen selostaa matsin Classic Hits -radiokanavalla ja Suplassa.

”Hieno hypätä mukaan bussin jousille”

Keskushyökkääjät Eetu Koivistoinen ja Jesse Seppälä ovat kuntouttaneet vaivansa ja molemmat nähdään illalla HIFK:n kokoonpanossa.

Koivistoinen ennätti pelata joukkueen kolme ensimmäistä runkosarjaottelua ennen loukkaantumistaan. 28-vuotias sentteri merkkautti kolmeen otteluun kolme tehopistettä (0+3).

– Innoissani hyppään mukaan bussin jousille ja kohti Poria, Koivistoinen toteaa Salmisaaren jäätävän tuulen puhaltaessa liikuntakeskuksen edustalla.

– Joukkueen peli on näyttänyt hyvältä ja nousujohteiselta. Päästään hyvässä iskussa Poriin. Edellinen matsi Ässiä vastaan hävittiin rankkareilla ja nyt on velkojen maksun aika.

Koivistoisen ja Seppälän kuntoutumisen myötä joukkueen kokoonpano saa uutta ilmettä.

Keskellä edelliset ottelut pelannut Juha Jääskä nähdään illalla Jori Lehterän ja Iiro Pakarisen ketjun vasemmalla laidalla. Koivistoinen ottaa paikkansa kakkosen keskeltä ja Seppälä nelosen sentterinä.

Roope Taponen aloittaa illan matsin HIFK:n tolppien välissä.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

51 Juha Jääskä ”A” – 21 Jori Lehterä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 88 Joonas Rask
74 Julius Nättinen – 13 Joni Ikonen – 71 Leevi Teissala
45 Micke Åsten – 78 Jesse Seppälä – 24 Aleksanteri Kaskimäki
18 Teemu Tallberg

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 2 Luke Martin
40 Petteri Lindbohm – 41 Otto Salin
73 Joona Lehmus – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Einari Luhanka (day-to-day), Tony Sund (day-to-day), Kasper Lundell (3 viikkoa), Leo Komarov (3-4 kuukautta), Aron Kiviharju (4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset