Leo Komarov HIFK:hon

HIFK on solminut kaksivuotisen sopimuksen Leo Komarovin kanssa. 36-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella SHL:n Luulajassa. Komarov on pelannut urallaan 491 NHL:n runkosarjaottelua Toronto Maple Leafsin ja New York Islandersin paidassa tehopistein 63+107=170. Liigassa hän on pelannut 202 runkosarjaottelua Ässien ja Pelicansin paidassa. Edellisen kerran Komarov pelasi kotimaan pääsarjaa kaudella 2008-2009. KHL:ssä hän pelasi kuuden kauden aikana 228 ottelua tehopistein 48+68=116.

Komarov on edustanut Suomea kaksi kertaa olympialaisissa ja seitsemän kertaa MM-kisoissa. Palkintokaapista löytyy maailmanmestaruus keväältä 2011 ja olympiakulta vuodelta 2022.

– Fiilis on hyvä. On hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja tavoitella sitä kirkkainta. Voin asua kotona ja perhekin kiittää. Tästä se työ alkaa, sanoo Komarov.

Komarov liittyi joukkueen mukaan tänään ja on mukana viikonloppuna Itävallan Zell am Seessa pelattavassa turnauksessa.

– ”Leksa” on työteliäs ja kokenut pelaaja, joka vahvistaa joukkuettamme entisestään. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet meille. Tämän sopimuksen myötä joukkue on valmis kauteen, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

 

 

Näytä kaikki uutiset