logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

3v3 Super Series: Tuttuja nimiä pörssikärjessä

Sebastian Dyk on ollut tehokkain HIFK-pelaaja Super Seriesissä.

3v3 Super Series huipentuu perjantaina 11. syyskuuta Stadin turnaukseen. Sirkus on kiertänyt Turussa sekä kaksi päiväisenä turnauksena Tampereella.

Liput Nordiksen turnauspäivään ostat Ticketmasterista!

Matseissa on nähty runsaasti maaleja

Sarjassa on toistaiseksi pelattu yhteensä 17 ottelua, joissa on tehty 87 toinen toistaan komeampaa osumaa. Kestoltaan 20-minuuttisissa matseissa on tehty keskimäärin 5,12 maalia ottelua kohti.

Pistepörssin kärjestä löytyy tuttuja nimiä viime kauden Liigasta. Kärppien Jesse Puljujärvi on maalin verran tehokkaampana TPS:n tuoreen hyökkääjän Ruslan Iskhakovin edellä ykkösenä. Tapparan Charles Bertrand sekä täksi kaudeksi Ouluun siirtynyt Cody Kunik ovat myös olleet totutun tehokkaita.

Ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk on ollut stadilaisten tehokkain pelaaja Super Seriesissä pelaamassaan neljässä matsissa tehoilla 2+2.

– Tilanteita syntyy paljon. Virheestä tulee äkkiä kaverille ylivoimahyökkäys tai läpiajo. Joukkueet kuitenkin puolustavat hyvin, joten pisteiden tekeminen ei ole itsestäänselvää, Dyk kertoo.

– Meillä on paljon lahjakkaita pelaajia: Jesse Saarinen, Jere Sallinen, Ville Leskinen, Anton Lundell… Lundell on nuori mutta äärettömän taitava. Juha Jääskä on todella nopea. Meillä on hyvä jengi ja jokainen jätkä tuo oman mausteensa peliin, mutta nostaisin Lundellin vielä erikseen esiin.

Lundell teki Turun turnauksen kahdessa ottelussa tehot 2+1. Tampereella 18-vuotiasta sentteriä ei nähty, sillä Lundell oli samaan aikaan Suomen U20-maajoukkueen leirillä.

Sebastian Dyk

Näytä kaikki uutiset