HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: Ilvekselle pisteet Nordikselta

IFK-Ilves 1-4 (0-1, 1-1, 0-2)

IFK kärsi tiistaina neljännen peräkkäisen kotitappion, kun Ilves otti kolmen maalin vierasvoiton. IFK:lla oli matsissa hyvät hetkensä, mutta Juhamatti Aaltosen toisen erän maalia lukuun ottamatta tolppien väliin ei osuttu. IFK:hon sunnuntaina liittynyt kolmikko Jarkko Malinen, Ryan O’Connor ja Kai Kantola debytoivat punapaidassa. Malinen sai syöttöpisteen Aaltosen maaliin, mutta muut jäivät pisteittä. Niilo Halonen pelasi Liigauransa ensimmäisen täyden ottelun ja torjui 24 laukausta.

Ilves meni avauserässä johtoon Teemu Rautiaisen päästyä läpiajoon ajassa 3.53. Aaltonen tasoitti Juuso Puustisen hienosta syötöstä ajassa 27.10, mutta Ilves meni uudelleen johtoon reilut kaksi minuuttia ennen toisen erän loppua. Otto Koivula teki illan toisen maalinsa heti kolmannen erän alussa ja matsin viime sekunneilla Ilves-puolustaja Jarkko Parikka teki tyhjiin loppunumerot 1-4.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK:lla on edessä kahden vieraspelin viikonloppu. Joukkue pelaa perjantaina Turussa ja lauantaina Vaasassa. Nordiksella pelataan seuraavan kerran ensi viikon tiistaina, jolloin vieraaksi tulee KooKoo. Osta liput matsiin Ticketmasterista.