logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

KIITOS, TACK!

Toni Söderholm kiittää IFK-perhettä kirjeessään.

IFK:n monivuotinen kapteeni Toni Söderholm ilmoitti tänään pelaajauransa päättymisestä. Tässä kirjeessään Söderholm kiittää IFK-perhettä hienoista vuosista Nordiksella.

Hyvä IFK-perhe,

Monesti tässä ammatissa näkyy ulospäin vain tulos. Mutta sen takana tämä perhe on muokannut minusta sen ihmisen, joka tänä päivänä olen. Täältä on ollut hienoa ponnistaa uusien haasteiden perään ja aina sitäkin hienompaa palata kotiin. Olen todella ylpeä tästä seurasta ja tästä ainutlaatuisesta yhteisöstä.

Mestaruus ja kaikki muutkin hienot voitot ovat yksi tärkeä osa urheilijan uraa, mutta sen taustalla tapahtuva ihmisen kasvu on jotain tärkeämpää. Iso kiitos Turo, Kibe, Arttu, Ville ja kaikki muut joukkuetoverit. Teidän kaikkien kanssa on ollut todella hienoa pelata ja jakaa kokemuksia ja hetkiä. Teiltä olen oppinut enemmän kuin pystyn tässä sanomaan.

Kaikille valmentajille olen tietenkin erittäin kiitollinen. Kaikilta olen jotain oppinut ja toivottavasti olen pystynyt antamaan kaikille jotain takaisin. Tuki on ollut mahtavaa. Arskalle iso kiitos siitä, että olet jaksanut kuunnella, kelata videoita, kannustaa ja välittää.

Tomppa, Valtsu, Rolle, Pia, Pirjo ja kaikki toimiston työntekijät: teidän tukenne ja työnne meidän pelaajien eteen on ollut uskomattoman hienoa ja aitoa. Huoltajat, fysiot, Petri ja muut, olette parhaita tukijoukkoja, mitä urheilija voi toivoa.

Meidän mahtaville faneille: Kiitos upeasta tuesta. Teidän edessä oli etuoikeus pelata. Tyyli, jolla te edustatte meidän seuraamme hakee vertaistaan ja te olette jokaisen uhrauksen arvoisia. Vaalikaa teidän upeaa fanikulttuurianne, sillä samanlaista ei ole kenelläkään muulla.

Kiitos, Tack teille kaikille. En gång Alltid!

Söde

Näytä kaikki uutiset