HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle tappio Lahdessa – sarja tasan

Pelicans-IFK 3-2 je. (0-1, 1-1, 1-0, 1-0)

IFK kärsi niukan tappion Lahdessa torstaina ja neljännesfinaalisarja on nyt tilanteessa 2-2. Stadilaisjoukkue oli matsissa kaksi kertaa johdossa, mutta Pelicans kiri tasoihin ja teki voittomaalin, kun jatkoerää oli pelattu vajaat kolme minuuttia.

IFK meni avauserässä johtoon Corey Elkinsin maalilla. Jenkkisentteri kiersi maalin ja ampui tarkan laukauksen takatolpan juureen. Kotijoukkue oli ottelun alusta loppuun hallitsevampi ja sai palkintonsa toisessa erässä. Puolustaja Joonas Hurrin sutaisu siniviivalta upposi maaliin ajassa 32.19 ja peli oli tasan. Vajaat neljä minuuttia ennen erätaukoa IFK siirtyi kuitenkin jälleen johtoon. Joonas Rask syötti vastahyökkäksen päätteeksi Yohann Auvitun vapaaksi ja ranskalaispuolustaja ampui IFK:n johtoon.

Kolmannessa erässä Pelicans painosti lujasti ja vajaat yhdeksän minuuttia ennen loppua Aleksi Rekonen tasoitti. Jatkoerän alussa kotijoukkue jatkoi vahvaa pelaamistaan ja Juhani Tyrväinen pääsi tyrkkäämään voittomaalin ajassa 62.46.