logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle hieno voitto päätösmatsissa

SaiPa-IFK 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)

Runkosarjan päätöskierroksen vieraspeli oli IFK:lta erittäin vauhdikas esitys ja kolmen erän jälkeen pisteet lähtivät Lappeenrannasta Stadiin. IFK oli läpi ottelun askeleen tai kaksi kotijoukkuetta edellä ja olisi voinut takoa taululle paljon selvemmätkin numerot. Voittomaalin teki toisessa erässä Juuso Puustinen, joka toimi tänään IFK:n kapteenina.

Avauserässä IFK aloitti ryminällä ja pommitti SaiPan maalia kohti peräti 16 laukausta. Maaliin meni vain yksi kiekko, kun Jasse Ikonen ohjasi Puustisen syötön maaliin ylivoimalla. Maali oli Ikoselle kauden 19. ja hän nousi tänään Liigan maalipörssin sijalle kymmenen.

Toisessa erässä SaiPa pääsi tasoihin ajassa 27.04, juuri IFK:n jäähyn umpeuduttua, mutta vierasjoukkue iski nopeasti. Reilu minuutti myöhemmin Roope Hintz ja Puustinen pääsivät 2-1-ylivoimahyökkäykseen ja ”Pudi” ampui suoraan syötöstä kiekon maaliin.

Kolmannessa erässä IFK jatkoi painostusta, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Hintz kävi vielä napauttamassa 3-1-maalin Micke Åstenin loistavasta esityöstä.

Ottelun tilastot

IFK:lla on nyt reilun viikon pituinen breikki otteluista. Puolivälierät alkavat kotiottelulla ensi viikon perjantaina ja vastustaja selviää pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jälkeen, viimeistään tiistaina. Lipunmyynti puolivälierien kahteen ensimmäiseen kotimatsiin on täydessä vauhdissa. Osta oma lippusi Ticketmasterista, niin et jää ilman.

Muistathan, että ostamalla Playoff-kausikortin varmistat paikkasi Nordiksella kaikissa kevään ratkaisupeleissä.

Näytä kaikki uutiset