logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Kovakuntoinen Sport haastaa IFK:n keskiviikkona

IFK-Sport huomenna kello 18.30. Osta liput Ticketmasterista!

IFK:n kolmen ottelun viikko starttaa keskiviikkona kotimatsilla Vaasan Sportia vastaan. Viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Sport on ollut hyvässä vireessä viime viikkoina ja voittanut viisi kymmenestä edellisestä matsistaan. Joukkueella on jäljellä neljä peliä runkosarjassa ja matsin vähemmän pelannut Ässät vaanii viiden pisteen päässä sijalla 11.

IFK on sarjataulukossa ykkösenä ja on viisi pistettä Kärppiä edellä. Joukkueet pelaavat runkosarjan viimeisen keskinäisen matsin perjantaina Nordiksella ja matsi on loppuunmyyty. Katseita ei kannata siirtää vielä perjantaihin, sillä Sport tulee Nordikselle saletisti kolme pistettä mielessään. Jännittävä matsi on siis luvassa, jossa molemmilla joukkueilla on paljon panosta. IFK ja Sport ovat pelanneet tällä kaudella vastakkain kolme kertaa ja jokainen matsi on päättynyt vierasvoittoon. IFK voitti Vaasassa 4-3 ja 2-1 ja tammikuun alussa Sport ryösti pinnat Nordikselta lukemin 4-2.

IFK:lla on alla kahden matsin viikko, jonka aikana joukkue otti täydet kuusi sarjapistettä. Perjantaina IFK voitti himassa Pelicansin ja tiistaina vieraissa Bluesin. Kymmenestä viime matsistaan IFK on voittanut kahdeksan.

Osta liput keskiviikon matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset