HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle puhdas sarja Blues-peleistä

Blues-IFK 1-4 (1-0, 0-1, 0-3)

IFK kuittasi tämän kauden pääkaupunkiseudun jäsentenvälisistä täydet pisteet, kun Blues kaatui tiistai-iltana Espoossa. IFK ja Blues kohtasivat kauden aikana kuusi kertaa ja pisteet menivät stadilaisille 18-0.

Kuten joka kerta kauden avauspelin jälkeen, Blues laittoi IFK:n tekemään täyden päivätyön pisteiden eteen. Blues johto pitkään avauserän maalillaan, kunnes IFK sai ison vaihteen toisessa erässä silmään.

Tasoitusmaalin iski läpiajosta Roope Hintz, kun matsi oli vanhentunut reilut 31 minuuttia. Nappisyötön maaliin antoi Robert Leino, jonka kauden pistesaldo on nyt 9+20=29. Tiistaina tehot 1+1 iskeneen Hintzin saldo on 4+11=15.

Kolmannessa erässä IFK meni menojaan. 2-1-voittomaalin teki ajassa 44.24 Tomas Zaborsky. IFK:n kolmannen maalin teki Daniel Grillfors ja loppunumerot 4-1 tyhjiin Jasse Ikonen, jolle byyri oli kauden 16:s.

IFK skulaa perjantaina kotikaukalossa, kun Pelicans saapuu visiitille. Matsissa on paljon oheistapahtumia koko perheelle, osta liput Ticketmasterista!