logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Tiedote: IFK:n ensi kauden juniorivalmentajat

Valmennuspäällikkönä ja Kollien vastuuvalmentajana aloittaa Tommi Hämäläinen.

IFK:n A-nuorten, eli Kollien vastuuvalmentajaksi ja seuran valmennuspäälliköksi on nimitetty Tommi Hämäläinen. Hän siirtyi Helsinkiin viime keväänä Skellefteå AIK:n junioriorganisaatiosta ja on työskennellyt IFK:n taitovalmentajana. Kollien valmennustiimiin liittyy Kari Kalto, joka on työskennellyt viime vuodet IFK:n B-juniorien vastuuvalmentajana. Kollien maalivahtivalmentaja on Joonas Hallikainen.

B-nuorten vastuuvalmentajaksi nousee joukkueen valmentajana työskennellyt Mika Niskanen. Hänen kanssaan valmennustiimissä työskentelevät Patrik Björkskog ja maalivahtivalmentaja Timo Lindström.

C-juniorien päävalmentajana aloittaa keväällä työskentelyn Kimmo Kuhta. Valmennustiimissä työskentelevät myös Joni Töykkälä, Björkskog ja maalivahtivalmentaja Vesa Pirinen.

Vastuuvalmentajista Hämäläinen on suorittanut korkeimman ammattivalmentajatutkinnon Ruotsissa ja valmentanut kahdeksan vuotta junioreita Björklövenissä ja Skellefteåssa. Niskanen ja Kuhta ovat suorittaneet suomalaisen ammattivalmentajatutkinnon.

Näytä kaikki uutiset