logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Elkins: Me haluamme voittaa

IFK-Blues tänään Nordiksella kello 18.30.

Perjantai-ilta, Nordis, IFK ja satapäin faneja tulossa luomaan tunnelmaa. IFK ja Blues kohtaavat kaksi kertaa peräkkäisinä päivinä ja jaossa on molemmille tärkeitä pisteitä. Bluesin ongelmista ovat lukeneet kaikki, mutta kaukalossa ja joukkueen taistelutahdossa ne eivät ole näkyneet. Se ansaitsee hatunnoston ja tänään siihen on mahdollisuus Nordiksella.

IFK:lle matsi on toinen tällä viikolla. Keskiviikkona joukkue pelasi erittäin vahvasti Turussa ja pieksi TPS:n 6-1. Blues on valmistautunut tämän illan matsiin koko alkuviikon. IFK:n pelaajat lähtevät illan peliin vain yksi tavoite mielissään.

– Totta kai me olemme kuulleet, että seuralla on ollut vaikeata, mutta se ei vaikuta millään lailla matsiin valmistautumiseen. He ovat taistelleet jokaisessa matsissa kovasti ja tulevat varmasti lujaa illan peliin. Meidän pitää vastata siihen, IFK-sentteri Corey Elkins sanoo.

– Me haluamme voittaa. Siihen ei vaikuta se, mikä joukkue tai keitä pelaajia on vastassa.

IFK ja Blues ovat kohdanneet kaksi kertaa tällä kaudella ja molemmat matsit ovat päättyneet IFK:n voittoon. Tämän illan matsissa D-03-ikäluokan juniorit myyvätIFK:n kausikirjoja viiden euron hintaan.

IFK:n kokoonpano julkaistaan noin kello 13. Osta liput matsiin Ticketmasterista. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Näytä kaikki uutiset