logologo
HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Illan joulumatsissa paljon tapahtumia Nordiksella

IFK-Lukko tänään kello 18.30.

Tänä iltana IFK pelaa vuoden viimeisen kotimatsinsa ja Nordiksella on todellinen joulufiilis. Illan otteluisäntä on Joulupukki ja Nordiksella on paljon oheistapahtumia.

Lippuja joulupeliin voit ostaa Lippupalvelusta.

Jokaisella on tänään mahdollisuus jakaa joulumieltä. Matsiin tullessasi tuo mukanasi ylimääräiset tai käytetyt, hyväkuntoiset lelut, vaatteet ja harrastevälineet. Hallin pääovien luona on keräyspiste, jossa IFK:n pelaajien vaimot ja tyttöystävät ottavat tavaralahjoitukset vastaan. Tavarat ohjataan Tapiolan SOS Lapsikylälle, joka jakaa ne joululahjaksi apua ja tukea eniten tarvitseville. Restel tarjoaa tavaroita lahjoittaville glögiä. Mukana keräyksessä on myös Kovanen Yhtiöt.

Hallin sisäpuolella on itse pelin lisäksi tapahtumia. Joulupukki käy pudottamassa aloituskiekon ja ennen matsia ja erätauoilla hän on tavattavissa A-aulan pisteellä. Ensimmäisellä erätauolla A-aulassa on myös pelaajanurkkaus, jossa voit tavata IFK:n pelaajia.

Matsissa IFK kohtaa Lukon, joka on sarjataulukossa neljäntenä, seitsemän pistettä IFK:ta jäljessä. Lukko pelasi keskiviikkoiltana Lahdessa ja voitti Pelicansin niukasti 3-2. Viidestä viime matsistaan Lukko on voittanut neljä.

IFK otti tiistaina lukua kotona SaiPaa vastaan, mutta muuten joukkueen meno on ollut vahvaa. Kymmenestä viime matsista joukkue on voittanut kuusi ja sarjasijoitus on toinen.

Kiekko putoaa jäähän kello 18.30. Päästä hetkeksi irti joulukiireistä ja tule Nordikselle viettämään hieno ilta!

Näytä kaikki uutiset