HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle täysi pistepotti Kuopiosta

KalPa-IFK 2-3 (0-1, 0-2, 2-0)

Kärsivällinen ja tiivis puolustuspelaaminen oli kovaa valuuttaa lauantaina Kuopiossa, kun IFK nappasi kolme sarjapistettä Stadiin. IFK pelasi järkevästi iski paikoistaan maalit ja otti ansaitun voiton. KalPa pääsi vasta kolmannen erän puolivälissä käynnistämään kunnollisen takaa-ajon, mutta IFK kesti lopun paineen.

Avauserässä IFK aloitti maalinteon, kun sairastuvalta matsiin kaukaloon palannut Corey Elkins ampui stadilaiset johtoon. Toisessa erässä Mika Partanen teki 2-0 ja erän lopussa Robert Leino vei IFK:n kolmen maalin karkumatkalle. Partasen tehot matsissa olivat 1+1 ja hän nousi IFK:n pisteykköseksi. Koko kauden saldo on nyt 8+11, joten seuraavassa pelissä hänellä on päässään kultainen kypärä.

KalPa kiri päätöserässä maalin päähän ja osui viimeisellä minuutilla tolppaan, mutta pistepotti matkaa Kovasen dösällä yötä myöten Stadiin.

Ottelun tilastot

IFK pelaa seuraavan kerran tiistaina, jolloin joukkue kohtaa vieraskaukalossa Rauman Lukon. Nordiksella pelataan perjantaina, jolloin vieraaksi saapuu Kärpät. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.