HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle täysi pistepotti värikkäässä matsissa

IFK-SaiPa 4-3 (1-1, 2-0, 1-2)

Nordiksella nähtiin jälleen värikäs matsi, kun IFK kohtasi tiistai-iltana SaiPan. Matsi oli joukkueille kauden toinen keskinäinen kohtaaminen ja IFK tasoitti voitot numeroin 4-3. Tomas Zaborsky oli kovalla pelipäällä ja teki kaksi maalia, mukaan lukien ottelun voittomaalin.

IFK oli koko matsin ajan kuskin paikalla ja hallitsi peliä. Ekalle erätauolle lähdettiin kuitenkin tasatilanteessa 1-1. IFK:lta osui tolppien väliin Juuso Puustinen, joka pelasi tiistaina ensimmäisen matsinsa maaottelutauon jälkeen. SaiPan tasoitusmaalin teki Lasse Lappalainen.

Toisessa erässä IFK lähti karkumatkalle. Heti erän alussa Tommi Taimi ampui vastahyökkäyksestä liigakauden avausmaalinsa ja tilanne oli 2-1. Vartti myöhemmin Zaborsky pääsi Siim Liivikin kanssa ylivoimahyökkäykseen ja punakoneen klap-klap-tyylisen kuvion päätteeksi ”Zabo” ampui kiekon verkkoon. Liivikille maalisyöttö oli kolmas yhtä monessa IFK:ssa pelaamassaan matsissa.

Kolmannen erän alussa Zaborsky teki illan toisen maalinsa ja peli näytti olevan selvä. SaiPa kuitenkin heräsi lopussa henkiin ja teki puolitoista minuuttia ennen loppua kaksi maalia 13 sekunnissa. Ennen maaleja Micke Åsten ja SaiPan Mikael Kuronen olivat saaneet suihkukomennukset tappelusta.

IFK kesti SaiPan loppurynnistyksen ja vei kuumaksi äityneestä matsista kolme pinnaa.

Seuraavan kerran IFK pelaa jo torstaina, kun Nordikselle saapuu vierailulle Tappara. Huippumatsi on tiedossa, osta siis liput Lippupalvelusta ja tule viettämään viihdyttävää kiekkoiltaa Nordikselle.