live
0-0

Upea ilta Nordiksella – IFK tasoitti otteluvoitot

IFK-Tappara 5-1 (2-0, 1-1, 2-0)

Nordiksen yleisö antoi mahtavan tuen IFK:lle ja joukkue kiitti fanejaan yhtä hienolla esityksellä. IFK iski paikoistaan maalit, puolusti läpi ottelun kurinalaisesti ja voitti matsin lopulta neljällä maalilla. Otteluvoitot puolivälieräsarjassa ovat nyt 2-2, jatkoon selviää neljällä voitolla. Samalla selvisi se, että Nordiksella pelataan maanantaina sarjan kuudes matsi. Lipunmyynti otteluun alkaa perjantaiaamuna kello 9.00 Lippupalvelun kaikissa myyntikanavissa.

Kuten tiistaina, IFK sai illan otteluun lentävän startin. Alle kaksi minuuttia ehdittiin pelata, kunnes kiekko löytyi Tapparan maalista. Micke Åsten täräytti hyökkäyspäässä kaksi painavaa taklausta peräjälkeen, Mika Partanen nappasi irtokiekon ja vippasi sen maaliin. 1-0.

Seitsemän minuutin pelin jälkeen IFK pääsi ylivoimalle ja taas verkko heilui. Nikolai Goldobin antoi nappisyötön Yohann Auvitulle ja ranskalaispuolustaja ampui rannevedon tolpan viereen. 2-0.

Toisessa erässä IFK:n ylivoima toimi jälleen. Tapparan joukkuerangaistuksen aikana Teemu Ramstedt pyöritti peliä ja löysi neliön keskeltä Tomas Zaborskyn, joka ampui suoraan syötöstä alanurkkaan. 3-0.

Tappara kavensi viisi minuuttia ennen toista erätaukoa ja piti kiekkoa valtaosan kolmannesta erästä, mutta IFK:n kärsivällinen puolustuspeli toimi kuin junan hissi, eikä Tappara saanut luotua kovaa painetta stadilaisten maalille. Matsin lopussa Robert Leino ja Zaborsky ampuivat tyhjään maaliin loppunumerot 5-1.

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Mika Partanen
Ravintola Vespa: Yohann Auvitu

Ottelun tilastot

Ottelusarjan seuraava matsi pelataan lauantaina Tampereella. HIFK Fan Club järjestää fanimatkan peliin, katso lisätiedot Fan Clubin sivuilta.

Nordiksella pelataan seuraavan kerran maanantaina 30.3. alkaen kello 18.30. Lipunmyynti matsiin alkaa perjantaina 27.3. kello 9.00 Lippupalvelun kaikissa myyntikanavissa.