live
0-0

Näin runkosarjan loppusijoitukset ratkeavat

IFK:n torstain kotipelissä on paljon pelissä.

Maanantai-iltana ratkesi se, että IFK joutuu hakemaan vauhtia pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta. Vastustaja ja kotietu ovat vielä ratkaisematta, sillä sijoilla 5-10 on paljon liikkuvia osia ennen torstaina pelattavaa runkosarjan päätöskierrosta.

Se tiedetään, että IFK:n sijoitukseksi tulee seitsemäs, kahdeksas tai yhdeksäs ja tuleva vastustaja on joko Ässät tai Ilves. Seitsemäs ja kahdeksas aloittavat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen lauantaina kotonaan ja pelaavat vieraissa sunnuntaina. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan tiistaina. Tasapisteissä ratkaisee kolmen pisteen voittojen määrä, sitten maaliero.

Lipunmyynti IFK:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotiotteluun alkaa perjantaina 13.3. kello 9.00.

Tässä mahdolliset skenaariot:

Seitsemäs

IFK nousee seitsemänneksi, jos joukkue voittaa kotipelissään Ässät ja SaiPa saa korkeintaan kaksi pistettä kotipelistään Bluesia vastaan.

Kahdeksas

Jos SaiPa voittaa Bluesin varsinaisella peliajalla, IFK:lle riittää yksi piste kahdeksanteen sijaan ja kotietuun.

Yhdeksäs

Jos Ässät voittaa IFK:n varsinaisella peliajalla, IFK putoaa sijalle yhdeksän ja aloittaa lauantaina vieraissa. Tässä tapauksessa Nordiksella pelataan sunnuntaina.

Tuleva vastustaja

Ilves on kolme pistettä Ässiä perässä ja kuusi pinnaa IFK:n takana. Ilves pelaa torstaina vieraissa Sportia vastaan. Mikäli Ilves voittaa Sportin ja Ässät häviää IFK:lle, tamperelaisjoukkue nousee sijalle yhdeksän ja Ässät on kymmenes. Muussa tapauksessa Ilves on kymmenes.

Näytä kaikki uutiset