live
0-0

IFK palasi voittojen tielle Lahdessa – Elkinsillä kahden maalin ilta

Pelicans-IFK 1-3 (0-1,1-1,0-1)

IFK:n loistava peli-ilme toi perjantai-illan kamppailusta täyden pistepotin Stadiin. IFK oli läpi ottelun luistelevampi joukkue ja se näkyi myös tulostaululla. Corey Elkins onnistui maalinteossa kahteen otteeseen, ja kolmikko Goldobin-Elkins-Puustinen tuottikin alati harmaita hiuksia Pelicans-puolustukselle. Kotijoukkue haki vielä kavennusosumaa pelaamalla viimeiset minuutit ilman maalivahtia, mutta lisää osumia ei lahtelaisilta enää nähty. Näin ollen IFK katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa ja nappasi täydet pisteet lukemin 3-1.

Ylivoimapeli alkoi viimeaikojen takkuilun jälkeen olla jälleen tikissä ja avauserän puolivälin jälkeen Juuso Puustinen petasi Nikolai Goldobinille vetopaikan, joka napautti kiekon nopealla rannelaukauksella aivan yläpesään. Goldobinin osuma jäi avauserän ainoaksi useista hyvistä maalipaikoista huolimatta.

Toisessa erässä maalinteon aloitti myös IFK. Tomas Zaborsky pelasi kiekon maalinedustalle, jonne Corey Elkins liukui vauhdilla Pelicans-puolustajien keskeltä ja veivasi kiekon rystypuolelta verkkoon. Seuraavassa vaihdossa soi kuitenkin omissa. Hyökkäyspään siniviivalla menetetty kiekko päätyi Juhani Tyrväisen lapaan, joka sivalsi kiekon yläkulmaan ohi Kevin Lankisen. IFK:lla oli vielä paikkansa toisessakin erässä, mutta viimeinen terävyys viimeistelystä uupui ja näin kolmanteen erään lähdettiin IFK:n johtaessa 2-1.

Kolmannessa erässä IFK:n vahva ote jatkui. Pelikello pysähtyi seuraavan kerran aikaan 42.51, kun kaksi syöttöpinnaa kerännyt Daniel Grillfors toi kiekon hyökkäysalueelle,pelasi sen "Pudin" kautta tyhjään tilaan jonne ensimmäisenä kurvasi Elkins, ampuen kiekon suoraan syötöstä hurjalla lämärillä lahtelaisten maaliin. Pelicansin hakiessa lopussa kavennusosumaa ilman maalivahtia, ampui Elkins vielä kertaalleen kiekon tolppaan, mutta tämän kauden ensimmäinen hattutemppu jäi vielä uupumaan.

IFK jatkaa taistelua playoff-asemista jo heti huomenna, kun Nordikselle saapuu vieraaksi TPS. Huomisen matsin jälkeen Brewer's Streetillä järjestetään myös pelaajatapaaminen, jossa on loistava mahdollisuus käydä jututtamassa pelaajia ja napata nimikirjoituksia sekä fanikuvia.

Lippuja IFK-TPS-matsiin voit ostaa Lippupalvelusta. Tervetuloa!