live
0-0

Kolmen pelin viikko edessä – Päät pystyyn!

IFK pelaa Nordiksella tiistaina ja lauantaina.

Lauantain visiitti Poriin ei sujunut IFK:lta ihan toiveiden mukaisesti. Tappio Ässille tiesi parin pykälän pudotusta sarjasijoitukseen, mutta erot kärkipäässä ovat edelleen erittäin pienet. Sijoilla 3-7 olevat joukkueet ovat kahden pisteen sisällä, että kakkosena oleva KalPakaan ole kuin viiden pinnan päässä IFK:sta.

Kaikki on edelleen mahdollista, joten nyt pitää vain nostaa päät pystyyn ja taistella pisteistä kaikissa jäljellä olevissa matseissa. Siihen joukkue tarvitsee fanien tukea.

Tiistaina on ensimmäinen tilaisuus laittaa uutta matoa koukkuun, kun Ilves saapuu IFK:n vieraaksi Nordikselle. Ilves taistelee viimeisistä pudotuspelipaikoista ja tulee varmasti nälkäisenä Stadiin. Kolmesta viimeisimmästä vieraspelistään Ilves on voittanut kaksi. IFK ja Ilves ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella ja jokaisella kerralla kotijoukkue on ollut vahvoilla. Ilves voitti kahdesti Tampereella ja IFK ryöpytti tupsukorvia Nordiksella joulukuun puolivälissä numeroin 6-2.

Lippuja IFK-Ilves-otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.

Viikonloppuna IFK pelaa kaksi matsia, joista ensimmäisen perjantaina Lahdessa. Ottelu on IFK:n ja Pelicansin kauden neljäs kohtaaminen ja toinen Lahdessa. IFK voitti molemmat Pelicansia vastaan pelaamansa kotiottelut syyskaudella ja tammikuun lopulla joukkue haki kaksi pinnaa Lahdesta Hannu Pikkaraisen jatkoaikamaalilla.

Lauantaina pelataan taas Nordiksella, kun IFK:n vieraaksi saapuu TPS. Vierasjoukkueen pelit sujuivat pitkään vaisusti, mutta viime aikoina TPS näytti saaneen juonen päästä kiinni. Viidestä viime pelistään TPS on voittanut neljä ja tammikuun aikana nuorentunut joukkue nousi pois jumbosijalta.

Lippuja IFK-TPS-peliin voit skaffata täältä.

Näytä kaikki uutiset