live
0-0

Viimeinen rutistus ennen taukoa

IFK-SaiPa tänään Nordiksella kello 18.30.

IFK päättää tänään tiistaina 38 päivän pituisen jakson, jonka aikana joukkue pelasi 18 ottelua. Rasitus on ollut kova, loukkaantumiset ovat vaivanneet ja tuloskunto välillä hieman hiipui, mutta lauantain perusteella näyttää siltä, että IFK:n joukkue on taas raiteillaan. Tänään vedetään vielä kerran haarniskat päälle ja taistellaan sarjapisteistä, kun vieraaksi Nordikselle saapuu SaiPa.

IFK on sarjataulukossa sijalla kolme ja SaiPa sijalla yhdeksän. Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa tällä kaudella ja IFK on napannut peleistä viisi sarjapistettä kuudesta. Lappeenrannassa marraskuun lopussa IFK voitti erittäin tiukan ja tasaisen ja voittomaalikisaan huipentuneen väännön 2-1. Ratkaisumaalin teki Juuso Puustinen IFK:n kahdeksantena ampujana. Tammikuun alussa IFK voitti Nordiksella jälleen erittäin tasaisen taistelun jälkeen 2-1. Voittomaalin ampui jälleen Puustinen.

IFK:n kokoonpano julkistetaan noin kello 13.00.

Matsi alkaa Nordiksella kello 18.30. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Näytä kaikki uutiset